Välkommen in i cirkustältet!

Cirkus Kul & Bus i Lilla Sportspegeln imorgon?

Cirkusen i Östersund fick vid en av sina föreställningar under vårterminen besök av SVT. När detta kommer att visas i Lilla Sportspegeln är osäkert. Säkert är dock att säsongens första program kommer i Barnkanalen torsdagen den 31 augusti 18.30 och mest troligt kommer inslaget att sändas då. Så håll utkik!   

Sommarlovet är slut. Skolorna söderut har börjat och här i Jämtland startar skolarbetet torsdag den 24 augusti.

Östersunds Ungdomscirkus och Cirkusskolan Kul & Bus är en ideell förening med cirkusskola för barn och unga från 3 år och uppåt. Den erbjuder skräddarsydda arrangemang för företag och privata tillställningar och en unik möjlighet för barn och ungdomar att prova på cirkus, barn och ungdomar i alla åldrar. Små barn behöver förstås ha sällskap av en vuxen. Man tränar efter ålder och i olika grupper i veckorna som sedan mynnar ut i riktiga föreställningar. Minibus, Knatte, Tyg, Akro, Flow arts och Trapets; Rockring, Lindans, Klot och Enhjuling är exempel på gruppernas namn. För de äldsta finns också Eld-gruppen med sina spektakulära nummer!!

Undertecknad på 321an hälsade på och tog lite bilder och vill nu passa på att genom dem berätta om upplevelsen av föreställningen.

Föreställningen var fantastisk! Det var en varm dag i maj och slutnumret av Eldgruppen gjorde att man blev ännu varmare, både utvärtes och invärtes.

OBS kolla in Lilla Sportspegeln torsdagen 31 augusti 18.30 i Barnkanalen!

Lovisa Roos och hennes kompis Hilma gick på lina!

 

Eld-gruppen var för de större barnen.

 

Enhjuling

 

Klot

 

Lina

 

Trapets-gruppen

 

Tyg-gruppen

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se