Konferencier Ellen Sundberg.

Nästa vecka är det Musik Direkt!

Musik Direkt Jämtlands län 2017 blir en festival i den unga kulturens tecken. Mötesplatsen Musik Direkt har ju alltid varit viktig, och det vill arrangörerna lyfta ännu mer. Så i år finns mer tid och utrymme för att mötas, inspireras och mingla.

Själva musiktävlingen går till som den brukar, alla deltagare har max 10 minuter på scenen och väljer helt själva vilken musik de vill spela eller sjunga. I publiken finns en jury som lyssnar, tittar och antecknar och väljer ut några stycken som går vidare till Regionfinal.

30 anmälda akter kommer att spela på Storsjöteatern under tre intensiva kvällar den 7 – 9 april. Under juryns överläggningar får publiken höra gästartisterna Running Cooper, Martina Moberg, Kuda och Giant Steps. Ny konfrencier för i år är Ellen Sundberg, som själv var med i Musik Direkt för flera år sedan.

På eftermiddagarna lördag och söndag är teatern öppen för både deltagare och publik när Musik Direkt Warm Up går av stapeln. I programmet finns föreläsningar, demos, workshops och öppen scen, allt med fri entré. För kvällens deltävlingar finns biljetter för 40:-, förköp eller i dörren. Program och spelordning finns på www.musikdirekt.se

Musik Direkt arrangeras i nästan hela Sverige i syfte att skapa speltillfällen för unga musiker. I Jämtlands län är det Estrad Norr i samarbete med Sensus som arrangerar. Välkomna!

Mia Kempff, Musik Direkt Jämtlands län
Tel 0706671008

E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an