Thea & Liv Foto Anna Lisa Hellqvist

Musik Direkt deltävling 2 & 3

Det var Musik Direkt för hela slanten på Storsjöteatern i Östersund i helgen, när deltävling 2 och 3 brakade loss inför en entusiastisk publik och en koncentrerad jury.

På fredagen uppträdde Josefin Blomdahl, Anton Enqvist, Ebba Kristoffersson, Klara Grönlund samt grupperna Thea & Liv, Earth Man Jam, The Blues4, Erika& Sofia och 2true4U. Dessutom sjöng inbjudna gästartisten Daniela Ubon från Stockholm i slutet av kvällen under juryns överläggningar. Daniela har börjat etablera sig både som artist och som låtskrivare åt sig själv och åt andra artister i genren soul och RnB, med influenser från gospel.

På lördagen var det plats på scen för Igor, Maja, Matilda Sundberg, Alexander Andersson samt grupperna Tingel Tongel, Silent Homicide, Avoid, undying och Waiting Veery.Gästartister var Östersunds egna Pizzaboyss crew, Johan Vuitton & Sen 90 med DJ Långhår bakom DJmixern. Killarna är grymt produktiva både som duo och soloartister och vi fick bland annat höra nya duo-singel ”Die Hard” som släpps om några veckor.

Sist på lördagen fick vi veta vilka som gått vidare till nästa spelning, så här följer nu hela startfältet för regionfinalen söndagen den 3 april:

FANTASY

DALITOWY

MAJA H

ALMA & LARSSON

ERIKA& SOFIA

EARTH MAN JAM

2TRUE4U

MAJA N

MATILDA

IGOR

SILENT HOMICIDE

UNDYING

STORT TACK till alla medverkande, till publiken och till alla som har jobbat och hjälpt till med arrangemanget! Vi ses den 3e april, välkomna!

/ Mia Kempff Musik Direkt Jämtlands län

E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se