svt.se

Östersundstidningar tar betalt för nyheter på webben!

Från årsskiftet är det slut på gratisläsandet på webben i lokaltidningarna ÖP o LT. Då får man betala för att kunna läsa allt, även på webben! Tidningsprenumeranter rasar över det! Även de som bara vill ha papperstidningen får vara med och betala. En ordentlig höjning av priset som för många känns fel. Många som inte har dator eller en bra uppkoppling är upprörda över detta.

Radio Jämtland ger ett exempel på sin site:  För prenumeranten Gunvor Lanner innebär prishöjningen en 500-lapp mer per år – bland annat för digitala tjänster hon inte vill ha.

– Det är mycket pengar för en pensionär. Många av oss äldre kan inte läsa på internet, så varför ska vi betala för något vi inte kan nyttja, säger hon.
Gunvor Lanner kunde inte välja att bara ha den hemburna tidningen – utan var tvungen att ta kostnaden för hela paketet där de digitala tjänsterna ingår.

Så här gör 321an.se
321an Magasin:Här skriver vi längre och djupare reportage, här kan du också läsa skolredaktörernas tankar och se på bilder från klassernas senaste upptåg. Materialet i tidningen kommer inte att publiceras här på hemsidan utan är exklusivt för dig som köper eller prenumererar på tidningen. Från 2014 kommer tidningen komma ut sex (6) gånger per år. Varje nummer fokuserar på ett tema och tidningen är helt i färg.

Prenumerera på 321an.se Magasin, tidningen utkommer med 6 nummer/år. För dig som bor i Hallenbygden kostar tidningen 300kr/år, för dig som bor utanför 400kr/år. Vill du prenumerera på tidningen som PDF kostar det 150kr/år. Du kan enkelt göra din beställning genom att fylla i formuläret nedan. Prenumerationen aktiveras genom att du betalar in för önskad prenumeration till vårt PostGiro: 51 71 26-9 (HBIS 321an), glöm inte uppge ditt namn (samma som i formuläret.)

Att läsa vår hemsida 321an.se som uppdateras varje dag och innehåller både stora och små nyheter sida vid sida är gratis!

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se