Anna-Karin Hatt, Willy Silberstein, Annie Lööf och Anders W Jonsson var huvudpersonerna i Trångsvikens Bygdegård på tisdagskvällen. Foto: Kent Livendahl

Partiledarutfrågning i Trångsviken

Under två timmar 23/8 blev Centerpartiets partiledarkandidater utfrågade av folket och journalisten/moderatorn Willy Silberstein.

Till Trångsvikens Bygdegård kom partiledarkandidaterna Anna-Karin Hatt, Annie Lööf och Anders W Jonsson. En fjäder i hatten till Trångsviken som lyckades få dit dem till en av de totalt fyra utfrågningarna i landet: Göteborg – söndagen den 21 augusti, Trångsviken (Krokom) – tisdagen den 23 augusti, Malmö – onsdagen den 24 augusti och Stockholm – torsdagen den 25 augusti. Alla församlade hälsades välkomna av Pelle Åsling. Sedan började en tuff utfrågning under ledning av Willy Silberstein. Meningen är att dessa utfrågningar ska medverka till att valet av ny partiledare blir en öppen och demokratisk process. Den nya partiledaren väljs på partistämman den 22-25 september 2011 i Åre. Utfrågningarna kunde följas på webben.

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se