Evenemangskalender

Evenemang från Mattmar till Svenstavik

Punkfest i Mattmar

Mattmars hotell15/08/2015 19:00 - 23:00

Välkommen på punkfest på Mattmars Hotell!

Lördag 15 augusti. 19:00 – 23:00
*********THILDA PERSSON**********
***************KAIROS******************
***SHARK AND THE REMORAS***

Jag är så taggad att bjuda in er till detta evenemang. Vi har haft musikevenemang förut i hotellet och det har varit sjukt roligt och minnesvärt. Hotellet får återigen bli en samlingspunkt för bybor och tillresande. Nu är det dags igen!!!

Denna gång blir det punkfest! Spelning, skejt i rampen, gött käk och dryck till försäljning och grymt häng!insläpp 19:00.

19:30 THILDA PERSSON
Med en av Jämtlands mest starka röster framför Thilda både egna och andras låtar med sång och gitarr i en stämningsfull spelning. Thildas musik är kanske inte punk, men hon är fan punk i hjärtat!

**Spelningen är i hotellets salong, kom i tid till detta stämningsfulla framträdande, (begränsat antal personer ryms i salongen, kom i tid!)**

20:30 KAIROS
Punkfesten presenterar stolt detta kreativa musikkollektiv. Gör sin premiärspelningen på punkfesten. Bjuder på improviserat noise.

21:30 -22:00 Här finns det tillfälle att hänga,mingla,chilla,skejta, köpa go dryck och tilltugg, kolla in de grymma merch-bordet. CASH & SWISH IS QUEEN!!!

22:00 SHARK AND THE REMORAS
Svängig girl riot från Östersund som bjuder på dansvänliga politiska snabba hårda dängor, kryddat med saxofon. Missa inte detta!

**Spelningen är i skaterampen, bandet spelar på rampens plana golv. Publiken kan befinna sig längs rampens sidor, ingång, utgång. Omringa bandet med pepp, röj och kärlek! **

Evenemanget slutar 23:00! Om man skulle behöva övernatta sker det via överenskommelse, förslagsvis tält. Bäddarna i huset är paxade av banden och närstående.
Tält är välkomnat, men fråga innan.

Punkfesten är GRATIS, men ta med cash till tilltugg & dryck. Köp gärna en tröja/tygkasse för att stötta evenemanget. Allt överskott går till renoveringen av Hotellet! ♥

Grymt välkomna!!!!


Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an