Inbjudan: Öppet hus för det nya hantverkshuset i Svenstavik!

Bergs Hyreshus AB bjuder tillsammans med företagen i Hantverkshuset i Svenstavik in till öppet hus 15/4 kl. 15-17. Hantverkshuset är det nya namnet på fd ACBs lokaler där Bergs Hyreshus AB genomför en succesiv omvandling till ett företagarcentra med redan flera etablerade företag. Under det öppna huset kan man titta på lokalerna, ta en kopp kaffe och givetvis träffa alla glada företag som finns här. Givetvis är såväl media som allmänheten välkomna !

Hantverkshuset är resultatet av en omvandling som inleddes på försök för snart två år sedan och som visat sig fungera bra både för oss som hyresvärd och för företagen som hyr av oss. I samband med det öppna huset byter också lokalen namn till Hantverkshuset för att tydligt markera skillnaden mot den tidigare användningen som industrilokal.

– Det är med stor glädje vi kunnat se att konceptet med mindre avdelade ytor i den stora industrilokalen fungerat bra både för oss och de företag som valt att etablera sig där. Vår förhoppning är att fler företag ska upptäcka möjligheten till kostnadseffektiva lokaler centralt belägna i Svenstavik, säger Hans Green, VD Bergs Hyreshus AB.

– Hantverkshuset har gett mig möjligheten att starta upp mitt alldeles eget företag, Bergs Fönsterrenovering, och dessutom har det fungerat enkelt och smidigt när min verksamhet växte och jag behövde mer yta, säger Agneta von Wachenfelt, ägare Bergs Fönsterrenovering

Förutom Bergs Hyreshus AB medverkar också hyresgästerna i Hantverkshuset:
Bergs fönsterrenovering, Ovikenstugan, Mohages i Svenstavik, Rörmokar´n, Sjöbergs plåtslageri, Martebo Bygg, ZZ Toppservice, Bergs kommun, M Ling Logistik, Trapps åkeri samt Ångtvättbilen.

Hantverkshuset finns på Industrivägen 25 i Svenstavik.

Skribent, videoreporter, fotograf och allt-i-allo.
E-post: per@321an.se | Telefon: 070-535 65 20

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se