Foto: Anna-Linnéa Löfgren

Bildextra: Hockeyfest i Dollarhallen

Svenstavik har haft besök av det Allsvenska hockeylaget Timrå IK för en uppvisningsmatch i Dollarhallen. Svenstavik ställde upp med ett ihopplock av spelare som skulle ge sig på Timrå IK´s heltidsproffs. Matchen var underhållande och hela kvällen blev en succé.

Hela 400 personer hade sökt sig till Dollarhallen och de fick se en både underhållande och målrik match.  Efter tre omtumlande perioder så stod Timrå IK som segrare med resultatet 10 – 1.
-Vi var där för att ha roligt och ge publiken en skojig match att titta på, berättar Svenstaviks målvakt Anders Holmberg.

För Anders Holmberg slutade kvällen trist nog med resa in till Östersunds sjukhus. Under sista perioden drog han på sig en muskelbristning men mår efter omständigheterna bra.

Svenstaviks hockeyklubbs sportchef, Peter Henriksson, hoppas att matchen kan bli ett lyft för ishockeyintresset i Svenstavik.
Hockeyn i Bergs kommun går lite trögt, och det är svårt att värva både spelare och tränare. Vi hoppas därför att det här ska bli ett lyft för klubben, berättar han.

Ett tack riktas också till Dollarstore´s grundare Peter Ahlberg för allt han har ställt upp med för att matchen skulle bli av.

Skribent, videoreporter, fotograf och allt-i-allo.
E-post: per@321an.se | Telefon: 070-535 65 20

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

 • Åre bästa kommun i Jämtland-Härjedalen

  I sexton år har tidningen Fokus rankat Sveriges kommuner. Med över 360 faktorer i botten är det Sveriges mest ambitiösa jämförelse. Överst på årets prispall står Lomma, med Nacka och […]

 • Velvet Insane släpper ny singel den 11/6

  Nu på fredag 11/6 släpper Velvet Insane den 2a singel från kommande albumet “Rock ‘N’ Roll Glitter Suit”.  Velvet Insane är tillbaka med bandets andra singel och musikvideo “Sound of […]

 • Nationaldagsrabatt på Qstar i Hallen

  Nationaldagsrabatt Den 6:e juni 2021 sänker vi priset på bensin, diesel och E85 med 25 öre/liter*. Priset gäller endast för dig som är kortkund hos Qstar/Bilisten/Pump och tankar med ditt […]

 • Velvet Insane släpper ny singel på fredag (14/5)

  Jonas Eriksson som sjunger i bandet är från Hallen. Velvet Insane slår sig samman med Dregen & Nicke Andersson på ny singel Det svenska rockbandet Velvet Insane går wam bam […]

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an