Foto: Anna-Linnéa Löfgren

Bildextra: Hockeyfest i Dollarhallen

Svenstavik har haft besök av det Allsvenska hockeylaget Timrå IK för en uppvisningsmatch i Dollarhallen. Svenstavik ställde upp med ett ihopplock av spelare som skulle ge sig på Timrå IK´s heltidsproffs. Matchen var underhållande och hela kvällen blev en succé.

Hela 400 personer hade sökt sig till Dollarhallen och de fick se en både underhållande och målrik match.  Efter tre omtumlande perioder så stod Timrå IK som segrare med resultatet 10 – 1.
-Vi var där för att ha roligt och ge publiken en skojig match att titta på, berättar Svenstaviks målvakt Anders Holmberg.

För Anders Holmberg slutade kvällen trist nog med resa in till Östersunds sjukhus. Under sista perioden drog han på sig en muskelbristning men mår efter omständigheterna bra.

Svenstaviks hockeyklubbs sportchef, Peter Henriksson, hoppas att matchen kan bli ett lyft för ishockeyintresset i Svenstavik.
Hockeyn i Bergs kommun går lite trögt, och det är svårt att värva både spelare och tränare. Vi hoppas därför att det här ska bli ett lyft för klubben, berättar han.

Ett tack riktas också till Dollarstore´s grundare Peter Ahlberg för allt han har ställt upp med för att matchen skulle bli av.

Skribent, videoreporter, fotograf och allt-i-allo.
E-post: per@321an.se | Telefon: 070-535 65 20

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

 • Samtliga brandmän i Hallen säger upp sig i protest

  Samtliga 15 deltidsbrandmän i Hallen har sagt upp sig i protest mot de drastiska förändringar som Åre kommuns räddningschef Johan Blomé nyligen presenterat. Förändringar som räddningschefen baserar på statistik från […]

 • Åres Västra Storsjöbygd får tävla om statliga pengar.

  I början av 2018 kom förra regeringens landsbygdsminister Sven-Erik Bucht till Åre kommun för att presentera ett särskilt statsbidrag för åren 2018 – 2020. Det var en satsning som regeringen […]

 • Bli inte lurad av Bluff-Sms bedragarna

  Det skickas ut väldigt mycket bluff-sms just nu, där man påstår att ett paket till er har fastnat och man behöver “lösa” problemet. Om du ändå har drabbats av någon […]

 • NU ÄR DET DAGS IGEN!!

  I morgon 24 juli kör Glá musikfestivalen igång i Hallen för artonde året i rad. En festival i samarbete mellan oss i GLÁ MUSIKALLIANSEN och HALLENS SPORTKLUBB. Förutom den sedvanliga […]