Foto: Anna-Linnéa Löfgren

Bildextra: Hockeyfest i Dollarhallen

Svenstavik har haft besök av det Allsvenska hockeylaget Timrå IK för en uppvisningsmatch i Dollarhallen. Svenstavik ställde upp med ett ihopplock av spelare som skulle ge sig på Timrå IK´s heltidsproffs. Matchen var underhållande och hela kvällen blev en succé.

Hela 400 personer hade sökt sig till Dollarhallen och de fick se en både underhållande och målrik match.  Efter tre omtumlande perioder så stod Timrå IK som segrare med resultatet 10 – 1.
-Vi var där för att ha roligt och ge publiken en skojig match att titta på, berättar Svenstaviks målvakt Anders Holmberg.

För Anders Holmberg slutade kvällen trist nog med resa in till Östersunds sjukhus. Under sista perioden drog han på sig en muskelbristning men mår efter omständigheterna bra.

Svenstaviks hockeyklubbs sportchef, Peter Henriksson, hoppas att matchen kan bli ett lyft för ishockeyintresset i Svenstavik.
Hockeyn i Bergs kommun går lite trögt, och det är svårt att värva både spelare och tränare. Vi hoppas därför att det här ska bli ett lyft för klubben, berättar han.

Ett tack riktas också till Dollarstore´s grundare Peter Ahlberg för allt han har ställt upp med för att matchen skulle bli av.

Skribent, videoreporter, fotograf och allt-i-allo.
E-post: per@321an.se | Telefon: 070-535 65 20

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
https://www.sca.com/skog

Senaste nyheterna på 321an.se

 • Velvet Insane med nya singeln “A Brand New Day”

  Velvet Insane har funnits sedan 2013 och bildades i samband med insamlingsgalan Stjärnfall. ‘A Brand New Start’ är första singeln från nya skivan som är den andra i ordningen. Skivan […]

 • Fredagen den 13e och Lucia

  Lucia är en högtid som firas den 13 december, samt namnet på högtidens huvudperson. I Sverige markerar lucia tillsammans med advent inledningen på julfirandet. Den svenska Lucian är en blandning av både förkristna och kristna figurer […]

 • HBIS startar redaktion för Hallen/Marbykrönikan

  I oktobers upplaga av ”Det händer i Hallenbygden” skrevs det om att en sådan redaktion skulle bildas vid ett möte den 13 november på Allhuset, men tyvärr kom det ingen. […]

 • Julmarknad i Hallen 2019

  Idag den 1a december var det julmarknad i Hallen. Det bjöds på både korv, kolbulle och stut runt över byn. Knallar stod och sålde sina hantverk och det fanns ett […]