Fäbodfrukost uppdukad på hembygdsgården i Oviken. Foto: Anna Persson

Avsluta Ovikenveckan med fäbodfrukost

Sista dagen på Ovikenveckan åkte jag på Fäbodfrukost på hembygdsgården i Oviken. För nionde dagen serverade kornmjölsgröt, tjockmjölk, röd och vit getost, messmör, grynost, sidfläsk, ärtbröd och vanligt tunnbröd. Allt var hemgjort och lokala råvaror! Det är inte bara väldigt god frukost, det är även en frukost man står sig på länge.

Jag tycker det är synd att det dröjer två år till nästa gång.

fabodfukost2015-3

fabodfrukost2015-2

Skribent, fotograf, redigerare och Allt-i-allo.
E-post: anna@321an.se | Telefon: 070-25 26 288

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?




Senaste nyheterna på 321an.se

Vålådalen-Sylarna-Helags Nationalparksprocess
Vålådalen-Sylarna-Helags Nationalparksprocess
Vålådalen-Sylarna-Helags Nationalparksprocess