Foto: oviken.se

Nu stänger badhuset i Myrviken

Mötesplats Oviken AB har tecknat avtal med Trångsvikens Bygg AB om byggnationen av Mötesplats Oviken. Måndag den 17 mars sätts spaden i marken och dörrarna stängs för allmänheten.

Fredagen den 28 februari tecknade Mötesplats Oviken AB avtal med Trångsvikens Bygg AB om byggnationen av Mötesplats Oviken. Sedan dess har ett projekteringsarbete pågått, och nu är Trångsvikens Bygg AB redo att sätta spadarna i jorden.

– Det här är ett spännande projekt på många sätt, och vi på Trångsvikens Bygg är glada att vi får vara en del av detta utvecklingsprojekt. Säger Tommy Ekberg, Projektledare Trångsvikens Bygg AB

Vid det första spadtaget kommer representanter från Mötesplats Oviken AB, Ovikens Företagareförening, AB Ovikenbolaget Invest, Lokala skolstyrelsen Myrviken, Myssjö- Oviken IF, Bergs Hyreshus AB, Trångsvikens Bygg AB samt elever och personal vid Myrvikens skola att närvara.

Datum: Måndag 17 mars 2014
Tid: 10.00
Plats: Sim- och sporthallen Myrviken, Gräftåvägen 9

Läs mer:
Mötesplatsoviken >>>

Text: Linnéa Andersson

E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

En kommentar till Nu stänger badhuset i Myrviken

  1. […] och evenemang, namnet: Mötesplats Oviken. Det kanske låter otroligt, men nu händer det, på måndag sätts första spadtaget i marken och den nya hallen beräknas vara klar i höst. Tillsammans har privatpersoner och företag samlat ihop pengar, som sedan kompletterat med kommunens […]

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se