Myssjö/Ovikens damer i försäsongs träning. Foto: MOIF

4 stycken MOIF:are uttagna till distriktslagscup i Gävle

Vi i Myssjö/Ovikens damorganisation är stolta och glada att vi återigen har fått en handfull spelare uttagna till distriktlagsuppdrag i Jämtland/Härjedalens tjänst, denna gång är det i flickor födda -98 som det gäller.

För er minnesgoda fans så vet ni att det i januari var Elin Petersson, Wilma Larsson och Amilia Zackrisson som var uttagna till slutspelet i Cup Kommunal för flickor födda -97 eller senare. Wilma Larsson har med sitt fina och behärskade passningsspel samt en stor speluppfattning återigen blivit uttagen tillsammans med Carolina Falkenberg, Hanna Ericsson samt Frida Norling.

Carolina har haft en del skadeproblem men har nu fått möjlighet till grundlig rehabträning vilket gör att hon verkligen ser intressant ut inför vår kommande division 2-säsong. Hanna är en ambitiös och hårt arbetande mittfältare med stor utvecklingspotensial. Frida har som spelare sin fysik och vilja att hitta löpningar i djupet som sina styrkor.
Det som är extra roligt i detta sammanhang är att Hanna och Frida kom över till oss i vinter genom det fina samarbetet vi har med Bergs IK – utvecklingskurvan på dessa tjejer stärker det oss ytterligare i vår övertygelse att vår gemensamma satsning på dam/flickfotboll i den södra Storsjöbyggden är den rätta vägen att gå.

Distriktslagscupen i Gävle går av stapeln 29-30 mars och är en träningsturnering inför Cup Kommunal som är en utslagsturnering som startar i november 2014 för flickor -98 och givetvis hoppas vi på att ännu fler av våra duktiga tjejer födda -98 ska få möjlighet att delta i.

Läs mer:
Myssjö/Ovikens damer >>>

TEXT & FOTO: www.laget.se/MOIFDAM

E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an