TV321 – Sommarläger i amerikansk fotboll.

MYRVIKEN – Det har varit full fart på Kejsarvallen i Myrviken. Ett sommarläger i amerikansk fotboll har pågått i tre dagar.

Det är Myrvikens skol IF tillsammans med föreningen Jamtland republicans som anordnat ett läger för de som ville testa sporten amerikansk fotboll. Tjejer och killar, mestadels från Jämtland har under tre dagar fått lära sig grunderna. Vissa deltagare har hittat hit enda från Örebro.

I vintras anordnade Jamtland republicans en skolturnering i Myrviken. Turneringen uppskattades och efter diskussioner så beslutades att man skulle arrangera ett sommarläger i Myrviken.

Ian Young är skolans representant och han är mycket nöjd med lägret. Alla deltagare har utvecklats både inom sporten och som människor, de verkar ha väldigt roligt också, berättar Ian. Han vill även lyfta fram föreningen, Jamtland republicans. De har ställt upp med utrustning, kunskap och 5 tränare som gjort allt för att stötta och heja fram lägerdeltagare.

Ian Young vill tacka alla som har gjort lägret möjligt. Pelim Meryem restaurang, Tempohallen (Hackås), Myssjö/Oviken IF, Jamtland republicans samt Skolidrottsförbundet.

Skribent, videoreporter, fotograf och allt-i-allo.
E-post: per@321an.se | Telefon: 070-535 65 20

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se