Marléne Ljungdahl, Välje, söker kärleken med hjälp av TV4 “Bonde söker fru” Foto: Kent Livendahl

Jämtar i TV4

VÄLJE & ÅGÅRDARNA – Under torsdagen tillkännagav TV4 vilka som ska delta i årets upplaga av tv-programmet ”Bonde söker fru”. Uppdaterad den 23 mars!

I år kommer två jämtar att delta, Marléne Ljungdahl samt Per Eriksson. Bägge från Hallenbygden. Programet går ut på att svenska singelbönder får chansen att träffa en möjlig livspartner. Ända sedan showens start 2006 har det varit Linda Lindorff som varit programledare. Bonde söker fru brukar sändas mellan oktober och december.

Så här beskriver TV4 sina jämtländska deltagare:

Marléne Ljungdahl, Välje
Marléne är 27 år och bor utanför Hallen i Jämtland. Gården har funnits i familjens ägo sedan 1905 och hon arrenderar den av sin far. Hon är getbonde med över 70 djur och säljer mjölken till olika mejerier som tillverkar ost. Hon jobbar även extra på ett gruppboende. På sin fritid kör hon trav eller rider westernridning på någon av sina fem hästar. Hon gillar även att resa och att laga mat.

Pär Eriksson, Ågårdarna
Pär är 27 år och bor utanför Hallen i Jämtland. Han är mjölkbonde på familjegården som funnits i släkten sedan 1918. Dessutom bedriver han skogsbruk, spannmålsodling och vall för eget bruk. Familjen bedriver även åkeri och på vintern blir det mycket snöskottning för Pärs del. På fritiden kör han gärna skoter och sitter dessutom i styrelsen för Lantmännen i Jämtland.

Skribent, videoreporter, fotograf och allt-i-allo.
E-post: per@321an.se | Telefon: 070-535 65 20

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se