Kvinnor uppmuntras till att utmana sina gränser

Kvinnor uppmuntras till att utmana sina gränser i samband med tjejhelg på Storhogna Högfjällshotell & Spa. Under kommande helg anordnar hotellet en inspirerande tjejhelg där flera motivationshöjande aktiviteter erbjuds. 

Temat för helgen är ”Utmana dina gränser”, där tanken är att hotellet vill uppmuntra kvinnor till att utmana sig själv och sina gränser för att stretcha sina förmågor och gå utanför sin komfortzon.

En av föreläsarna under helgen är Lena Gavelin, Sveriges mest välmeriterade långdistanslöperska med segrar i bl.a. Lidingöloppet, Tjejmilen och Göteborgsvarvet, dessutom driver hon sitt egna företag, Run4Heart:

”Jag kommer att prata just om att man kan mer än man tror, bara man någonstans ändå tror på det. Det handlar om att våga utmana sig själv! I min idrottskarriär har drivkraften varit just utmaningen, att våga göra det nya och utsätta sig själv för saker man inte vet att man klarar men ändå tro på det.

Idag inspirerar det mig mest att se andra lyckas, flytta sina gränser och att jag kanske få vara en del i det. Fortfarande inspireras jag såklart även av egna utmaningar, som t.ex, mitt genomförande av Ultravasan (långdistanslopp på 9 mil) i år eller att driva ett eget företag.

Jag vill uppmuntra de kvinnor som lyssnar på mig på lördag att hitta sina egna utmaningar som de brinner för och vill göra. Jag hoppas de går därifrån med känslan att jag kan och jag ska!”, berättar Lena Gavelin.

Storhogna Högfjällshotell & Spa har under tjejhelgen bjudit in kvinnliga entreprenörer från närområdet, detta eftersom långa fysiska avstånd ibland hämmar möjligheten till regelbunden kontakt.

Åsa Remen, spachef på Storhogna Högfjällshotell & Spa och projektledare för årets tjejhelg, tycker att hotellet är en bra plats för kvinnliga entreprenörer att träffas och kunna utbyta erfarenhet, nätverka och inte minst knyta kontakt med nya kunder.

”Vi hoppas att det kan ge dem inspiration, utveckling och stöd i sitt arbete. Vi vill främja kvinnors företagande och lyfta fram den lokala entreprenörsandan i Vemdalen med omnejd. Förhoppningsvis kan det leda till synergieffekter! I år har flera företag hört av sig och intresset varit stort för att delta på lördagens mässa. Förra årets tjejhelg var väldigt lyckat och vi märker att det har gett ringar på vattnet, ryktet har spritt sig och vi är väldigt glada för det stora intresset.”, berättar Åsa Remen.

Under helgen erbjuds en utställningsmässa, varierade träningspass såsom crossfit, yoga eller zumba, inspirerande föreläsningar, god mat och trevligt umgänge.

Höstens tjejhelg går av stapeln 10-12/10 och hotellet förbereder med aktiviteter, utställare och goda menyer

Skribent, videoreporter, fotograf och allt-i-allo.
E-post: per@321an.se | Telefon: 070-535 65 20

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

 • Boksläpp på Gammalgården

  Här är boken för er som har ett intresse av släktforskning, byforskning eller bara är nyfiken på historia i Marby socken. Det är Kjell Arnlo, Monica Pettersson och Arne Wall […]

 • Park i Hallen

  Den planerade parken i Hallen som Årehus skulle varit klar med till sommaren är starkt försenad. Svårighet att få fram entreprenörer och material uppges ha satt käppar i hjulen, men […]

 • Åre bästa kommun i Jämtland-Härjedalen

  I sexton år har tidningen Fokus rankat Sveriges kommuner. Med över 360 faktorer i botten är det Sveriges mest ambitiösa jämförelse. Överst på årets prispall står Lomma, med Nacka och […]

 • Velvet Insane släpper ny singel den 11/6

  Nu på fredag 11/6 släpper Velvet Insane den 2a singel från kommande albumet ”Rock ’N’ Roll Glitter Suit”.  Velvet Insane är tillbaka med bandets andra singel och musikvideo ”Sound of […]

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an