Fr.vä: Hanna Olsson, Maria Henriksson, Lina Lidén, Jim Nilsson, Måns Henriksson, Malin Haraldsson, Björn Nilsson, Lotta Henriksson och Emma Haraldsson

Julkonsert i Kvissle

I Söndags var det julkonsert i Kvissle bygdegård. Det lockade väldigt mycket folk trots den otäcka halkan som rådde. Väl där, välkomnades vi av doften av kaffe och nybakat kaffebröd och knäck. I kaffekassan lades frivillig summa som sedan skulle skänkas till organisationen “Acting for change”. Efter fikat bjöds det på underhållning av 9 begåvade tjejer och killar från krokarna häromkring (vissa bosatta och några som hemvändare) som sjöng julsånger i olika stämmor och både med och utan instrument. Det var en blandning av både gammalt och nytt, traditionellt och modernt. Efteråt var det dags att presentera vinnaren av det fina pepparkakshuset som var vinsten i lotteriet (även där lades valfri summa som skänktes till organisationen) de hade ordnat.

Men nu var det slut på det roliga och dags för hemfärd. Det var ett glatt gäng som tackade från scen, och även den stora publiken som fått njuta av stämmorna. Så trots rusket som härjade utanför fick man en varm julkänsla inne i bygdegården.

Tack ungdomar för en toppenkväll!

 

Skribent, fotograf och allt-i-allo på 321an.se.
E-post: emelie@321an.se

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se