Kurt Öwre och Kajsa Rasmusson, vinnare i oktober. Foto: privat

Inte bara tur!

Både tur och skicklighet gjorde Kajsa Rasmusson från Mårdsund till en riktig vinnare i oktober.

Hon har tillsammans med sin sambo Kurt Öwre nyligen kammat in en kvarts miljon kronor när postkoden 83002 Mattmar drogs och vild grannyra uppstod.

Kajsa har också vunnit en resa för två till Sydafrika; och då krävdes betydligt mer än att bara fru Fortuna höll henne i handen. Uppdraget i Resias facebooktävling var att hitta två guldbiljetter som var gömda någonstans i Sydafrika. Under tävlingens gång släpptes fyra ledtrådar som skulle föra de tävlande närmare målet. Den som först satte sin pin på rätt ställe vann biljetterna till Sydafrika. Kajsa lyckades pricka in rätt svar redan vid första ledtråden.

– Det var lite dektektivarbete. Jag lusläste både tävlingssidan, programmet för resan och ledtråden. Det var guldbiljetterna jag tog det på och gjorde kopplingen till den gamla guldgrävarstaden Pilgrims Rest som vi ska besöka under rundresan i Sydafrika. Jag har fortfarande svårt att ta in det här. Eftersom jag är djurintresserad tror jag att höjdpunkten på resan kommer att vara safarin. Det är min sambo som ska åka med, och nu jobbar han som bäst på att övervinna sin flygrädsla, säger Kajsa Rasmusson från Mårdsund till Resia.

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an