Glad Marknad Foto Kent Livendahhl

Succé för Månsåsens vårmarknad EXTRA BILDER

Trots ett nyckfullt väder kom ca 200 personer till vårmarknaden under de tre timmar den pågick. Utställarna höll till både inomhus och utomhus. Inomhus fanns det ägg, mat och olika sorters hantverk.

Längst ner på scenen hade naturfotografen tillika initiativtagaren till marknaden Björn Dahlfors ställt ut sina vackra foton. Strax bredvid hade lokaltidningen 321an sitt bord. Björn är också i högsta grad delaktig i 321ans verksamhet såsom teknisk ansvarig för vår nya moderna och populära hemsida www.321an.se. Tillsammans med webbredaktören Pär Ivarsson berättade Björn om hur allt fungerade. Undertecknad visade vårt nya magasin (papperstidning 321an.se).  Den är innehållsmässigt numera skild från hemsidan som vi fyller med nyhetsreportage och evenemangstips.

Papperstidningen (prenumerationstidning) har i stället ett tema för varje nummer och kommer ut med sex nummer per år. Vill man prenumerera kan man göra det till det facila priset av 300 kr/år

Utomhus var Fjöset AB och sålde sina korvar och köttlådor, mums. Bison-Stickan var också på plats och av honom kunde man köpa bisonburgare.

Utstickare för dagen, tycker jag, var BigRidge, plantskola från Storåsen som visade prov på fruktträd t.ex. äppelträd och en mängd buskar och blommor.

Översätt BigRidge och du har Storåsen, kanon!

Bibi - kopia

Bibi Björk med vänner och familj!

Foto Björn Dahlfors

Foto Björn Dahlfors

Åre Mathantverk var på plats Foto Björn Dahlfors

BigRidge

Familjen Lidenfeldt har plantskola i Storåsen!

 

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se