OBS: GRATIS ANNONSERING FÖR FÖRENINGAR I HALLENBYGDENS SOMMARPROGRAM.

Nu gör vi om och gör rätt!! Av misstag skickades förfrågan ut samtidigt till både företag och ideella organisationer, inför årets utgivning av HALLENBYGDENS SOMMARPROGRAM, där annonspris står utsatt. Detta uppfattas naturligtvis som att både föreningar och företag ska betala samma pris. Helt fel vilket vi beklagar!

Att företag som bedriver kommersiell verksamhet får betala för sin marknadsföring är självklart idag, men att föreningar som ofta har knapert med slantar på kistbotten ska behöva göra det säger vi själva nej till. HBIS uppgift är att bidra till utveckling i bygden och då kan vi inte själva motverka detta.

Annonsera o Sommarprogrammet

Sommarprogrammet är HBIS viktigaste marknadsföring för Hallenbygdens olika sommarevenemang, och trycks i totalt 1200 exemplar. Programmet delas ut till Hallenbygdens cirka 720 hushåll samt finns kostnadsfritt för våra besökande turister på Allhuset, KarlOrs-Bua, 321an Kök, i Bydalen, Hovde, Ol Jon´s byn, på Trollingen, Gla´musiken, Ivarsgården, Marby Gammalgård, Frendo i Myrviken, Turistinfon i Mattmar samt på Turistbyrån i Östersund.

Ni som lagt detta åt sidan av ekonomiska skäl kan nu haka på. Gratis är gott! En fullödig och gemensam presentation av vår bygd gör dessutom skillnad. Välkommen att skicka in er annons med vändande mail, alternativt boka samma annons som förra året med eventuell redigering eller anmäl att ni vill ha en ny annons. Behöver ni hjälp med att forma annonsen så ordnar vi det för en rimlig summa. Vi lägger in annonserna alltefter de kommer men sista dagen för inlämning, så vi hinner trycka och få ut sommarprogrammet innan midsommar, är den 11 JUNI.

Kontakta oss helst så fort som möjligt. Ange kontaktperson och telefonnummer.

Välkommen!

Glada sommarhälsningar!

HBIS, Hallenbygden i Samverkan ekonomisk förening.

Info@321an.se

E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se