Clara Wågefjell

Ett nytt inslag i 321an – juridik!

Juridiken kan ofta vara svår. Eller ja, den kan i alla fall kännas svår när reglerna gömmer sig bakom luddigt formulerade meningar på ett språk som inte alltid känns så uppdaterat. Just därför ska jag börja skriva juridiska spalter för er här på 321an.

Jag heter Clara Wågefjell och läser på juristprogrammet i Göteborg. Innan jag flyttade till Göteborg bodde jag i Hallen, närmare bestämt i Våge, men jag gick då under namnet Bogfors. Det känns oerhört roligt att få ge tillbaka till den fina lilla bygd som ligger mig så varmt om hjärtat och som gjort så gott för mig.

Nu är min fråga till er: hur ska vi lägga upp det? Ska jag välja några olika juridiska områden och skriva om dem? Exempelvis om köprätt, arv och bodelning. Eller vill ni önska områden?

Jag önskar er allt gott så hörs vi snart!

Clara Wågefjell

Juridiska frågor som ni vill ställa till Clara skickas till kenta@321an.se eller ring 073 182 13 88 till mig Kent Livendahl. Jag vidarebefordrar till Clara! 

E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

 • Sagolik pepparkakskyrka

  På terapin uppe på Bjurgården lottades det i år ut en sagolik pepparkakskyrka gjord av Annmarie Eriksson. Lägg märke till alla detaljer. God Jul!

 • Velvet Insane med nya singeln “A Brand New Day”

  Velvet Insane har funnits sedan 2013 och bildades i samband med insamlingsgalan Stjärnfall. ‘A Brand New Start’ är första singeln från nya skivan som är den andra i ordningen. Skivan […]

 • Fredagen den 13e och Lucia

  Lucia är en högtid som firas den 13 december, samt namnet på högtidens huvudperson. I Sverige markerar lucia tillsammans med advent inledningen på julfirandet. Den svenska Lucian är en blandning av både förkristna och kristna figurer […]

 • HBIS startar redaktion för Hallen/Marbykrönikan

  I oktobers upplaga av ”Det händer i Hallenbygden” skrevs det om att en sådan redaktion skulle bildas vid ett möte den 13 november på Allhuset, men tyvärr kom det ingen. […]