Uppdatering, Hälsocentralen

Nu har jag varit i kontakt med Ulla Tysk på Hallens hälsocentral och fått lite mera information om hur det ser ut med läkare framöver. Hittills har jag bara hört positiva saker om hur det bemannats med läkare. Efter samtalet med Ulla får jag känslan av att det verkar flyta på bra och vi kommer ha läkare på plats varje vecka.

Planerna hittills ser ut såhär: Läkare är inplanerade fram till April, från och med vecka sex kommer det finnas en och samma läkare som är på plats två till tre dagar per vecka. Det kommer även kompletteras med läkare från Åre och Järpen så ytterligare en dag per vecka bemannas med läkare. Det jobbas för fullt för att få kontinuitet men samtidigt menar Ulla det att det är en viss kontinuitet nu också då det faktiskt finns läkare flera dagar varje vecka.

Något som Ulla tycker är viktigt att påpeka är att den läkare du besökt är den som även återkommer till dig med provsvar och så vidare.

Det är viktigt att vården finns till för byn och att man kan känna en trygghet, är det något akut så är det bara att komma in så finns vi för dig även om du inte har en tid inbokad.

Välkomna

 

Skribent, fotograf och allt-i-allo på 321an.se.
E-post: emelie@321an.se

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an