Foto Kent Livendahl

Solen sken på Hbis årsstämma

Hallenbygden i Samverkan ekonomisk förening har nu 20 år på nacken vilket gör att den behöver få in yngre människor i styrelsen då de gamla börjar bli trötta eller inte finns längre.

Diskussion fördes hur föreningen ska gå vidare i denna tid av generationsskifte. Många föreningar i små byar. Folket räcker inte till! Byte av namn kanske, men bestämdes att nuvarande styrelse ska kontakta de 40 byarna som kan vara intresserade av utveckling av bygden! Sedan kalla till ett stormöte i ärendet.

Undertecknad som tillsammans med Birgitta Andersson har varit med från starten och fortfarande jobbar aktivt med föreningen och dess publikationer kommer att färdigställa ett jubileums-nummer av 321anMagasin i höst.

Val Två nya i styrelsen valdes in: Håkan Bäck Wallström och Håkan Toresson. Maritha Dahlqvist ersätter Marie Lundholm som ersättare! Till ny revisor vid sidan av pålitlige Dan Sunding valdes Siv Borg. Ny valberedning blev också vald. Elisabet Livendahl, Mikael Jönsson och representant för nästa generation Johanna Eriksson!

Bord och stolar bars ut ur Kläppe bystuga. Mötet hölls utomhus med 20 deltagare, vilket torde vara rekord!!

När den "akademiska-kvarten" hade gått blev vi till sist 20 stycken på stämman.

När den “akademiska-kvarten” hade gått blev vi till sist 20 stycken på stämman.

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an