Klara Lindholm- Musikjakten

Eftersom Klara Lindholm, årskurs 9 i Hallen var en av de tre som fick flest röster i Musikjakten, tog jag kontakt med henne för att höra hur det gått och om hur allting gick till.

Såhär svarade Klara:

“8an och 9an fick göra posters och ljudslingor.

4an -9an fick rösta på alla posters o då vann min. Det var en omröstning på Facebook o jag kom bland de tre som fick flest röster.

En jury valde mellan oss tre som fick flest röster o de valde Ekdalaskolan som vinnare. Vi som tävlade med våra posters på Facebook fick åka ner till Nobelmuseet i Stockholm o visa upp våra posters för forskarna som startade Musikjakten.

Medans vi var på Nobelmuseet fick vi också gå på två föreläsningar, den ena var med forskarna och den andra handlade om en app som är som en inspelningsstudio i telefonen. Efter den andra föreläsningen var det prisutdelning och då fick de tre eleverna från skolan som vann sitt pris vilket var 5000kr och att gå på nobelprisutdelningen. Jag tyckte att det var en väldigt roligt och trevligt att få träffa andra vinnare och forskarna. Hela upplevelsen var fantastisk och att bara få chansen att få göra detta och åka till Stockholm är otrolig! Jag hoppas att dom får fortsätta göra detta på skolan för det är riktigt kul!” /Klara Lindholm

Tack klara för att du ville dela med dig av din upplevelse.

musikjakten-hallens-kyrkskola

Skribent, fotograf och allt-i-allo på 321an.se.
E-post: emelie@321an.se

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an