FILMTIPS, en liten uppmuntran i regnet

Här kommer ett par filmer av olika genre, det är tips från mig och tips jag fått av andra. Filmerna är numrerade men utan inbördes ordning.

1: The Mortal Instruments-Stad av skuggor, 2013 äventyr/fantasy/action handlar om Clary Fray som bevittnar ett mord, upptäcker att hennes mamma har kidnappats och det blir en jakt på “De Dödligas bägare” . Skuggjägare som är en stor del av filmen är människor som har blivit förädlade av änglar och krigare som jagar demoner.

2: Into the wild, 2007 drama/äventyr som är baserad på en verklig händelse, där en ung äventyrare ger sig ut i Usa:s vildmarker utan karta och knappt någon mat.

3: Odödliga, 2015 drama/romantik där den nytända kärleken inte bara förblir en dans på rosor utan även förvandlas till allvar.

4: Pulp Fiction, 1994 amerikansk gangsterfilm som blev rankad plats 5 (10 Januari 2016) på IMDbs lista över de 250 bästa filmerna genom tiderna. En klassiker! Torpederna Vincent och Jules utför ett uppdrag åt sin chef, samtidigt som boxaren Butch ställer upp i en fixad match osv…parallellhandling skulle jag vilja kalla det.

Ja det var det hela, hoppas du hittar nåt i din smak! Trevlig kväll

 

Skribent, fotograf och allt-i-allo på 321an.se.
E-post: emelie@321an.se

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se