Michael Stoll blir ny kanslist på HSK. Aina Nilsson lämnar över nycklarna! Foto Kent Livendahl

Efter mer än 20 år i HSK slutar Aina

Aina Nilsson på Hallens Sportklubb slutar som anställd. Hon jobbar fram till jul i år men sedan tar Michael Stoll över. Dock kommer Aina att rycka in vid behov och hjälpa till. I sommar kommer hon att sköta bokning av husvagnsparkeringen till Glamusikfestivalen!

-Egentligen vill jag inte sluta men nån gång ska det ske, säger Aina, nu pensionär. Under dessa 20 år har jag aldrig känt att det är tråkigt att gå till jobbet, med andra ord jag har trivts!

Generationskiftet är ett faktum på många ställen i vår bygd. Michael Stoll tillhör den nya generationen och ser fram emot att jobba åt Hallens Sportklubb. Han har haft liknande jobb i Brunflo åt Brunflo IF de senaste ett och ett halvt åren. Där utmärkte han sig genom att dra igång en sovande bordtennis-sektion, inte för att han är duktig själv i sporten utan att det stod utrustning som klubben äger men inte användes. Ganska snart stod det klart att detta var en lyckad idé. Nu har klubben ca 40 barn som är igång och spelar pingis! Kanske kan vi se fram emot en pingis-sektion i HSK också? Det som kommer att märkas mest när Michael tar över är att han kommer att jobba mer med hemsidan och via datorn, tydligt generationsskifte! Han kan ibland med vissa uppgifter jobba hemifrån också.

Nu lämnar Aina över nycklar och papper till Michael!

 

Aina Nilsson, nu pensionär. Foto Kent Livendahl

Aina Nilsson, nu pensionär.
Foto Kent Livendahl

 

Michael bor med sin hustru Camilla i Gärdsta/Håkansta. Foto Kent Livendahl

Michael bor med sin hustru Camilla i Gärdsta/Håkansta.
Foto Kent Livendahl

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se