Clara tog storslam i Storsjöspelen i Östersund! Foto Dick Enebro

Storslam för HSK:s Clara Bogfors i Storsjöspelen i Östersund!

Nu börjar friidrottarnas tid. I helgen har Clara Bogfors, HSK tävlat i Storsjöspelen i Östersund. Som vanligt tog hon flera medaljer, närmare bestämt tre stycken av valören guld.

Claras tävlingsresultat: Vinnare på 100m med tiden 12.91, Vinnare i Längd 5.63 och vinnare i 100m häck med tävlingsrekord, svenskt årsbästa och personligt rekord med tiden 14.13!
Claras egen berättelse:
Idag har det varit en bra dag. Jag var glad och taggad på att springa häck när jag vaknade. Mitt lopp gick hur bra som helst fram tills sista häcken där jag ramlade, och sedan rullade in över mållinjen. Trots det slutade det med ett guld, ett tävlingsrekord, ett svenskt årsbästa och ett personbästa på 14.13. Det känns roligt inför sommaren tycker jag. I princip hela familjen var på plats och det glädjer mig verkligen. Speciellt Lovis. Henne saknar jag alltid. Efter tävlingen åkte pappa, Agneta och jag till Frösön för att titta när Felix spelade match. De vann med 9-0, så man kan väl säga att det var en bra insats. Till sist hamnade jag med plugget. Engelska. Det är jag inte så bra på. Man kan ju inte vara bra på allt. Eller jo det kan man, men det känns bättre att säga så. Jag tänkte lura er så att ni tror att jag pluggar på gräset. Det gör jag inte… Jag får alldeles för mycket utslag då. Men, men… Nu ska jag jobba på.
/Clara

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se