Sommarfinal på Ifvarsgården EXTRA BILDER

Imorgon den 6 augusti är det sista chansen att fika gott, köpa tunnbröd bakad av riktiga ”bakstrar” på vedeldad stenhäll på Ifvarsgården i Hallen.

Bakstran heter Marie och Maud Jacobsson. En annan av hembygdsföreningens ekonomiska hörnstenar är den omtyckta Loppisen på logen på gården. Sista dagen Loppis har öppet har man stor utförsäljning med 50 % rabatt på allt! Ansvarig och drivande är Yvonne Mellberg. Till sin hjälp (bilden) har hon Greta Andersson. Yvonne berättar att det varma vädret har gjort att de i år inte har behövt frysa det minsta. Hon är nöjd med att de har sålt många varor denna sommar och dessutom fått beröm för att de har det snyggt och prydligt på logen! Många turister och sommarstugeägare i trakten har besökt Loppisen, många norrmän hittar hit år från år och det beror på att de kommer till Glamusikfestivalen varje år. På Loppis på Ifvarsgården fyller man på nya varor varje dag! Det betyder att man kan komma varje dag och ändå alltid hitta nya saker!

I mangårdsbyggnaden jobbade Eva Norrlander och Siri Nilsson, och hur de fick jobba! De sålde slut på allt. Trötta men glada fick de lämna skutan med tomt kylskåp och tomma fat! TIPS: gör ett besök på Loppis onsdagen den 6 augusti. REA 50%, sista chansen denna sommar

 

DSC_0600ja

DSC_0602ja

DSC_0599ja

DSC_0598ja

 

 

DSC_0591ja

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se