Lina fyllde 30 EXTRA BILDER FRÅN FESTEN

Lina Livendahl, Frösön, men med rötterna i Hallen fick uppleva en dunderfest på Frösö Sportstuga lördagen den 27 november.

Lina jobbar på ICA Maxi men är också medarbetare på tidningen 321an.se där också hennes pojkvän Per Ivarsson (Pivar) är ansvarig webbredaktör. Alla förberedelser pågick i hemlighet med Linas mamma Elisabet och storasyster Sara och Pivar som ankare. Elisabet och Sara lagade mat från tisdag fram till festen och Pivar ordnade och organiserade allt annat!

Inga presenter behövdes då själva festen var presenten med Linas favoriter Patrics Combo som underhållare och slutligen också dansorkester. Den andra av hennes favoritorkestrar Lars Vegas Trio skickade en hälsning via film. Familjen och vännerna, ca 60 st, löste in sig och firade Lina.
Under hela lördagen gjorde man i ordning festlokalen och då var det många som hjälpte till; orkestern skulle rigga upp sina grejer, bar skulle byggas, tekniken med möjlighet att visa bildspel på Lina och Lars Vegas hälsning per film skulle också vara klar till kvällen. Födelsedagsbarnet skulle hämtas med ögonbindel och levereras till kl 18; då måste allt vara klart. Allt fungerade prickfritt så vid utsatt tid satt alla gästerna tysta vid bordet och när ögonbindeln togs bort hurrade alla och Lina stod inför fullbordat faktum. Festen kunde börja!

Innan de lejda underhållarna började hade man en avdelning då familjen hyllade sin ”bebis” systrarna Sara och Emma sjöng en sång med en text så inget öga var torrt. Brorsan Olov höll ett roligt tal så att alla skrattade mest hela tiden.
Så gjorde då Patrik Zakrisson, Anders Erlandsson och Fredrik Magnusson, dvs Patriks Combo, entré. Deras underhållning lockade till många skratt. Middag, underhållning, backning, efterrätt, underhållning, och på nattkröken kaffe och tårta och dans till orkestern!

Anna-Maria Ottosson i Gärdsta hade gjort de vackra tårtorna. En bar var öppen hela kvällen med två kvinnliga bartenders som också visade sig vara duktiga musikanter. Kvinnorna heter Cornelia Junestig och Johanna Berg. De underhöll med vacker stämsång på nattkröken.
Festen blev väldigt lyckad och festföremålet, Lina Livendahl, var mycket nöjd.
Jag hoppas att bilderna kan ge ett hum om den trevliga stämningen!

 

 

 

Ja dukning

 

 

ja Erik Carlsson blåser ballonger

 

 

ja Linnea och Emma förbereder present

 

 

ja Sara i köket förstås

 

 

jasaraemma

 

Ja Tronen till Lina görs iordning

 

 

javänner

 

Jajaja

 

 

jaja

 

 

japivar

 

japatrik

 

 

 

jatrummor

 

ja

 

 

jajapublik

 

 

ja tårtorna

 

jagäster

 

jaorkester

 

jacornelia

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

3 kommentarer till Lina fyllde 30 EXTRA BILDER FRÅN FESTEN

 1. Tack för ni visar tårtorna jag fick fixa åt er. 🙂

 2. Å ett grattis till Lina!

 3. Tack Anna-Maria! Jag var alldeles lyrisk över tårtorna, de var så otroligt snygga och goda!!

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

 • Boksläpp på Gammalgården

  Här är boken för er som har ett intresse av släktforskning, byforskning eller bara är nyfiken på historia i Marby socken. Det är Kjell Arnlo, Monica Pettersson och Arne Wall […]

 • Park i Hallen

  Den planerade parken i Hallen som Årehus skulle varit klar med till sommaren är starkt försenad. Svårighet att få fram entreprenörer och material uppges ha satt käppar i hjulen, men […]

 • Åre bästa kommun i Jämtland-Härjedalen

  I sexton år har tidningen Fokus rankat Sveriges kommuner. Med över 360 faktorer i botten är det Sveriges mest ambitiösa jämförelse. Överst på årets prispall står Lomma, med Nacka och […]

 • Velvet Insane släpper ny singel den 11/6

  Nu på fredag 11/6 släpper Velvet Insane den 2a singel från kommande albumet ”Rock ’N’ Roll Glitter Suit”.  Velvet Insane är tillbaka med bandets andra singel och musikvideo ”Sound of […]

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an