Jannez på Hallgården

Bildextra: Dans till Jannez på Hallgården

Många danssugna möttes på fredagskvällen upp på Hallgården i Hallen för att ta sig en svängom till det rutinerade dansbandet Jannez. Konceptet var två moderna och en gammal. Det verkade vara ett uppskattat upplägg då dansgolvet ständigt var fullt av dansanta människor med glada leenden, oavsett om det från scenen hördes elgitarr eller dragspel.

Stämningen var hela kvällen god och om man som undertecknad inte kan det där med gammeldans så kan man antingen titta på alla duktiga som dansar hambo, mazurka och schottis eller ta sig en vätskepaus eller för all del en fika som fanns tillgänglig i gillesalen i samma byggnad. Alternativt så lär man sig det där med gammeldans till nästa år, då förhoppningsvis Jannez kommer tillbaka till Hallgården, och så dansar man så svetten lackar.

I vimlet på Hallgården syntes även artisten Kerstin Wikström från Härkomstlägden/Hallen. Kerstin Wikström känns igen från Bollibompas “Björnes Magasin” där hon medverkade som programledare och artist under en 10-årsperiod. Hon arbetar även som skrivande kabaréartist och musiker i olika sammanhang och turnerar flitigt i hela landet. Hon har även arbetat med musikern/artisten Anders Linder. Kerstin är utbildad musikhandledare.


Text: Lina Livendahl / Kent Livendahl
Foto: Kent Livendahl

E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se