Per Ivarsson och Björn Dahlfors Foto Kent Livendah

321an.se Magasin drar igång

321ans redaktion (kärntruppen) samlades i helgen för att lära sig nya program, planera och tänka inför framtiden.

Högst på dagordningen stod utbildning. Man måste lära sig att hantera ett nytt datorprogram för att göra en ny vacker tidning. Men kursen avslutades med det första redaktionsmötet inför produktionen av det första Magasinet.

Kursledare var Björn Dahlfors från Månsåsen. Björn ligger bakom all datateknik i vår nya lyckosamma hemsida. Lyckosam då den har flerdubblat sidans besöksantal.Den blir allt populärare! Dessutom har han lång och bred kunskap av tidnings/magasin-produktion. Tack vare Björn kan vi nu gå vidare och utveckla vår verksamhet.

Kärntruppen består även av Anna Persson, Överhallen/Hallen som ni träffar på Allhuset i alla möjliga roller, Per Ivarsson Kungsböle/Hallen och Frösön som skriver, fotar och filmar och 321ans skapare Kent Livendahl.

Välkommen in på www.321an.se och prenumerera på tidningen 321an Magasin med annat innehåll, fortfarande superlokalt och i fint färgtryck!

mitten

Vill du vara med och bli delaktig, skriva, fota eller hjälpa till i produktionen på annat sätt så hör av dig till Anna Persson, Kent Livendahl eller Per Ivarsson. Du når oss på info@321an.se eller på telefon Allhuset 0643-300 00.

Vi tror på framtiden!

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an