Välkommen till nya 321an

Efter oräkneliga timmar av ideellt arbete under våren och hösten är det äntligen dags för oss att presentera den nya 321an, en snabbare och modernare hemsida som också bjuder på några nya funktioner.

När vi nu lanserar den nya hemsidan så har allt gjorts om från grunden: både tekniken bakom och själva designen. Bytet av teknik ha inneburit att vi varit tvungna att flytta allt innehåll, artikel för artikel. Idag när sidan för första gången möter en större publik har mer än hälften av artiklarna flyttats, vissa har sållats bort och resten kommer att flyttas framöver. Vår ambition är inte bara att skildra det som händer just nu, vill vi också vara ett arkiv för det som hänt i bygden sedan 321an startade 2009.

Några nyheter
Målsättningen fram tills idag är att återskapa en hemsida med motsvarande funktioner som den gamla. Några nyheter finns det, bland annat har vi lagt till en sökfunktion, gjort det enkelt att dela artiklar till andra i sociala medier och skapat möjligheten för dig att prenumerera på våra nyheter via RSS.

Skriv din egen artikel
En annan stor och viktig nyhet är att vi utvecklat en funktion för dig som vill skriva din egen artikel. Allt du gör är att du fyller i ett formulär och sedan klickar på skicka. Eftersom att det mesta av arbetet med 321an sker ideellt är vår möjlighet att bevaka och skildra det som sker i bygden avhängt på att människor vill berätta om vad som händer hos dem och ligger dem nära.

Evenemangskalendern
Vår evenemangskalender har nu fått sig ett ansiktslyft och du som annonsör har möjlighet att både ange en kartposition och ladda upp en bild. Vår ambition är att tillsammans med föreningar och arrangörer skapa en plats där människor enkelt ska kunna hitta information om arrangemang.

Framtiden
Efter att sidan nu blivit publik kommer vi att fortsätta arbeta med att utveckla den. I ett första steg kommer vi lägga fokus på att flytta resterande artiklar. Nästa steg är att arbeta fram en mobilverion av 321an där det ska vara enkelt att hålla sig ajour om vad som händer både var det gäller nyheter och evenmang. Senare vill vi också förfina funktionen kring att skriva en egen artikel.

Vår ambition är att 321an ska vara bygdens tidning, här kan du läsa om allt det ÖP och LT inte skriver om, därför vill vi gärna veta vad du tycker. Skriv gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker om den nya hemsidan och om det är något du tycker att vi ska förändra eller förbättra.

Tidigare reporter och fotograf.
E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

 • Bokcirkel på bibblan i Hallen

  En förmiddag i veckan som var, samlades sex glada kvinnor runt det runda bordet på biblioteket i Hallen för att diskutera boken de alla läst i den bokcirkel som anordnats. […]

 • Merit gästade SVT:s kulturprogram ”Sverige”

  Merit, från den ”lilla bondbyn Gärdsta”, som hon själv har uttryckt det, blev igår, den 15 februari 2020, intervjuad i kulturprogrammet ”Sverige”. Där fick vi bland annat veta att hon […]

 • Isvägen Sunne-Vällviken öppen

  Nu är isvägen mellan Sunne-Vällviken öppen för trafik upp till 2 ton. Nu slipper vi köra runt och kan glädjas åt isvägen istället. Men kör efter rekommendationerna så de slipper […]

 • Fjällprofilen Rickard Svedjesten blir ny VD i Bydalen

  Rickard Svedjesten tillträder den 1 februari som VD för Bydalens Wärdshus AB och fastighetsbolaget Snowlodge Sweden AB som bedriver kenferensverksamhet, restaurang, boende, skidskola, skiduthyrning, skidshop, stugservice och skotersafari. Rickard har […]