Hjälp Polisen lösa brott!

Vet du eller har sett något som kan ha samband med nedanstående brott, hör av dig till Polisen. Ring 114 14 eller gå in på www.polisen.se

Med jämna mellanrum får vi en rapport om vad som har hänt i vårt område (Mattmar – Svenstavik) och vad Polisen behöver hjälp med att lösa. Du kan ha sett eller hört något som kan hjälpa Polisen.  Ring 114 14 eller gå in på www.polisen.se och lämna tips!

Hallen
Villainbrott i Svedje den 26 september. Det är oklart vad som stulits.
Hallens by, mellan den 28 och 29 september, har någon krossat  ett fönster på ett garage och troligtvis försökt att ta sig in för att stjäla men förmodligen inte lyckats.
I Hallens by har någon troligtvis under natten den 1 oktober gjort inbrott i två garage och stulit en större mängd handverktyg.
Sedan har man i Bynom/Hallen mellan den 22 september och 4 oktober, brutit sig in i ett fritidshus och ställt till med stor oreda inomhus. Det är okänt ännu om något har stulits.

Även i Trappnäs har ett fritidshus  fått påhälsning av tjuvar. Där har man någon gång mellan den 31 juli och 5 oktober krossat fönster på huset och sedan har man stulit fiskeutrustning och en skruvdragare.

 

Oviken
I Oviken har man på Gräftåvägen mellan den 10 och 17 september slagit sönder rutorna på ett garage. Inget verkar vara stulet.
I Kövra har man stulit en båt. Detta upptäckte man den 15 september.
I Västnår har någon krossat ett fönster på en traktor och sedan stulit 10 lysen som var installerade på traktorn.

Svenstavik
I Vigge har man även där brutit sig in i en villa. Någon gång mellan den 22 och 26 september har man gått igenom fönstret och stulit silver och smycken.

Agneta Brovinius

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se