Clara vann 100m häck i Gefle Games. Foto: privat

Clara på Gefle Games.

Clara Bogfors tävlade i helgen som var i Gävle Hur gick det för HSK:s reklampelare nr ett? Här är hennes egen berättelse:

I helgen var jag i Gävle och tävlade på Gefle Games. En tävling som har varit ganska stor, men nu tappat lite i deltagarantal. Jag ställde upp i längdhopp och 100 m på lördagen, och 100 m häck på söndagen.

Helt ärligt så gick det inte alls bra på lördagen. Det är som att någonting har låst sig på de två grenarna. Förmodligen är det psykiskt eftersom att det inte lossnat, och då ställer jag in mig, omedvetet, på att det inte ska gå så bra. I friidrott, och i nästan allt annat, är psyket en oerhört betydande faktor, så eftersom att huvudet var på fel sida så presterade jag inte heller bra.

På söndagen var det nya tag, då var det 100 m häck. Jag älskar verkligen att springa häck, så jag trotsade den hårda motvinden, kylan, och stod på startlinjen revanschsugen. Det gick hem. Jag vann 100 m häck. Det var faktiskt väldigt skönt, roligt, och lättande.

Så för denna gång lämnade jag Gävle, med ett nytt roligt minne, en vinst, och trots allt, ett leende på läpparna. Jag ser fram emot USM senare i sommar.

Clara Bogfors

E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an