Foto: privat

Bevara Hallen i Jämtlands löparcentrum

BILDEXTRA – Hallkutarna har under Erik Staafs ledning de senaste sju åren nått en allt bättre placering i StOlavsloppet.

Önskemål har förts fram från flera håll att Hallens Sportklubb ska ta hand om alla löpartalanger som utkristalliserats i Hallkutarna. Här är Eriks egna tankar om sina år som lagledare och om hur han vill hur fortsättningen ska bli.

Hallkutarna 2013
Tack samtliga för ett fantastiskt lopp. Återigen har det varit en trivsam tillställning. Bonus var även vår rekordplacering som 13:e lag totalt, nytt klubbrekord med nästan 40 min, samt att vi tillsammans för andra året i rad, försvarade titeln som främsta jämtländska lag. Nu kommer jag att ta ett steg tillbaka och lämna över lagledarrollen. Mina sju år som lagledare har varit fantastiska men med vissa svårigheter då dessa år har skett på distans som idrottslärare i Umeå och Borås. Jag hoppas innerligt att en ny era skall ta vid som fortsätter att bevara Hallen i Jämtlands löparcentrum. För detta krävs det att löpningen organiseras bland ungdomarna i Hallen igen. Visserligen kan man rida på detta lagkoncept några år till framöver. Dock anser jag att det krävs fler ungdomar från bygden som får upp ögonen för det fantastiska i löpningen. För detta krävs det en eller flera personer som lokalt i bygden kan skapa intresse samt förutsättningar för detta. Är du intresserad så hör gärna av dig till mig eller HSK. Hade jag arbetat och bott i bygden hade det inte varit en tvekan om ett fortsatt ledande av Jämtlands främsta löparklubb i StOlavsloppet.. Låt detta bli en väckarklocka för bygden innan löparglädjen och dess sammanhållning lämnar orten för gått. Tusen tack alla för årets lopp!

http://vimmel.321an.se/#!album-613

Tack till våra sponsorer som stödjer vårt deltagande i StOlavsloppet:
Dina Försäkringar, Jacobssons Åkeri, Folkessons Skog,
Rödins Trä, SCA Skog.

// Erik Staaf

E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se