Lunchen intogs i Hamncaféet i Arvesund Foto: Lennart Dannelind

Utflykt till Arvemuseet

Hallen/Oviken Lions verkar även på hemmaplan.

Nu riktade klubben sig mot bygdens äldre. Buss med Anders Silverdahl, lunch på Hamncafét och guidning på muséet. Allt detta sponsrade Lions och Äldrecenter i Hallen. Endast en blygsam egenavgift fick deltagarna erlägga själva. Fyrtio personer anmälde sig. Silverdahls buss är utrustad med möjlighet att ta ombord rullstolar. Anders Silverdahl kör inte bara bussen utan underhåller med sång, musik och historier vilket ger ett betydande mervärde i att anlita honom!

Lastning först i Månsåsen, lite senare på Bjurgården i Hallen och snart nog klev sällskapet av i Södra Arvesund vid Arvemuséet. Först guidades man runt på muséet av Örjan Bergqvist och Gunnar Jansson. Därefter serverades lunch på Hamncafét som ligger strax bredvid muséet i ångaren Östersunds hemmahamn. I samband med lunchen underhöll busschauffören Anders. Och ångaren var hemma och låg förtöjd vid bryggan och var vacker med den betagande utsikten mot fjällvärlden i bakgrunden. Både Oviksfjällen och Åreskutan syntes denna dag.

Lions i Hallen/Oviken verkar som sagt även på hemmaplan. Men Lions är annars en internationell sammanslutning som gör betydande insatser över hela världen till välsignelse för många medmänniskor.

Så här gick det till. Först ett filmklipp och sedan ett bildspel!

http://vimmel.321an.se/#488

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se