Catharina har sin arbetsplats i ett bankvalv! Foto: Kent Livendahl

Mitt i Bydalen

Catharina Höijer med sitt företag Mitt i Bydalen och kontor i ett bankvalv mitt i Hallen presenterar här nedan sin verksamhet/red

Mitt i Bydalen startade sin verksamhet mars 2012. Verksamheten består idag av att erbjuda kvalificerad rådgivning och praktiskt genomförande av utvärderingar och utvecklingsarbete som fokuserar lärande och förändring. Företagets motto är ”Samverkan och samarbete ger dig mer”. Catharina Höijer är delägare i Mitt i Bydalen och med anställningsnummer 1 är hon ansvarig för M.I.B Utvärdering & Utveckling.

Varför starta ett företag inom Utvärdering & Utveckling?
Inom både privata och offentliga verksamheter bedrivs omfattande utvecklingsarbete ofta i samverkan mellan två eller flera aktörer och i projektform. Men hur vet vi att projektet utvecklas som det var tänkt, och hur kan vi förstå varför resultatet blev lyckat alternativt annorlunda än vad det var tänkt? Vid många tillfällen kräver finansiärerna opartiska utvärderingar för att säkra tillförlitlighet och hög kvalitet.
I dessa sammanhang kan jag erbjuda kvalificerat stöd och praktiskt genomförande av utvärderingar och utvecklingsarbeten inriktade mot lärande och förändring inom följande områden.

Lärande utvärdering
Handledning
Utredningar, kartläggningar och eller förstudier
Effektstudier
Forskningscirklar
Lärande nätverk
Samtalspartner och medtänkare

För frågor och funderingar angående denna artikel, vänligen kontakta Catharina Höijer, fil dr pedagogik, inriktning lärande i arbetslivet, 070-631 48 11.

Catharina Höijer

E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se