Gunilla köper in billigt och säljer billigt! Foto: Kent Livendahl

Allshoppen fyller ett år

Bildextra-321an/ ”Nästa gång ska jag stanna; jag har åkt förbi så många gånger”

Det berättade en kund för Allshoppens ägare Gunilla Ottosson. Kunden fortsatte: ” Åh, vad stort det är här och va mycket grejer du har”. Men så är den också inrymd i den tidigare Konsumhallen och sedermera bilaffären mitt i Hallens by.

Gunilla tror på sin verksamhet efter ett positivt år och berättar:

Ja, det känns bra och positivt. Särskilt under sommaren och på sportloven var det bra fart på affärerna. Min affärsidé är att variera varu-utbudet efter säsong och efterfrågan. Jag är särskilt svag för tillfällighetspartier, billiga och bra saker. Det gör också att jag får ett minst sagt varierat lager. Ibland kommer kunder in och frågar:”du som har så många olika grejer, har du kanske en sån här…? Jag tycker att det är viktigt att kunna hålla låga priser åt mina kunder. Under året har jag knutit många nya positiva kontakter, både bland turister, sommargäster och bybor. Framtiden för mig innebär att jag måste marknadsföra mig mer. Den biten är än så länge eftersatt. Det kostar pengar och jag har under året prioriterat att bygga upp ett varulager utan att skuldsätta mig.

Än så länge har Gunilla ingen hemsida men har köpt en länkannons på www.321an.se På den kan man klicka upp information om Allshoppens verksamhet.

-Jag har ett jätteroligt arbete och fantastiskt trevliga kunder så jag ser framtiden an med tillförsikt, avslutar hon.

Vi på 321an önskar Gunilla lycka till med sin Allshopp i framtiden!

Fler bilder här

http://vimmel.321an.se/#371

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se