Stämningen på topp! Konfrencieren Willy Granlöf passar på att ta ett varv med Maj-Britt Andersson som var en av mannekängerna. Foto: Kent Livendahl

Modevisning för världens barn

BILDSPEL OCH FILM I ARTIKELN/ På fars dag hade Röda Korset modevisning på församlingshemmet i Hallen.

Klockan tolv på söndagen infann sig ett 40-tal på församlingshemmet för årets modevisning. Det var uppdukat elva olika matpajer som alla såg otroligt goda ut. För en slant var det bara att hugga in och äta. Kan tilläggas att pajerna smakade otroligt bra!

Willy Granlöv var dagens konferencier och presenterade alla modeller och vad de hade på sig. Alla kläder som visades kom från kupan i Hallen och var givetvis till salu efter modevisningen. Titta på bildspelet hur mycket fint som går att köpa för en billig penning. Det finns mer kläder att fynda om ni kommer in på kupan!

Modellerna för dagen var: Marie Jacobsson, Roland Johansson, Maj-Britt Andersson, Ulla Granlöv, Bosse Pålsson och Kristina Sunding som i egenskap av ordförande även hälsade alla välkomna och avslutade tillställningen med några väl valda tack-ord till Kupans alla ideella medarbetare.

Efter visningen bjöds det på kaffe och kaka och då valde man att förätta dragning på de lotter som hade sålts. Stämningen var på topp och alla hade riktigt roligt.

All behållning går till Världens Barn

Bildspel
http://vimmel.321an.se/#551

FILMKLIPP

TV321

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an