Tre smakprov på vad som du kan vänta dig när du går på Sikåsreyn som kommer på turné till Månsåsen, Arvesund och Vigge. Foto: Johanna Johansson

Sikåsrevyn ska på turné på 321an

I februari gästas bygdegårdarna runt om i vårt område av Sikåsrevyn. De börjar i Arvesund 9/2, fortsätter i Vigge 16/2 och avslutar i Månsåsen 22/2.

Det är första gången som revygänget lämnar Sikås för att ge sig ut på turné. Hans Nitzler som både är manusförfattare och organisatör bakom revyn ser fram emot att spela för en större publik men är också lite fundersam.
– Vi hoppas ju givetvis på att många kommer för att se våran revy. Men samtidigt så är det ju OS-tider och vi har aldrig varit på turné så man vet inte hur det kommer att gå.

Förutom Hans som leder revyn består uppställningen av Ann-Christin Berntsson, Louise Olofsson, Linda Westermark, Laila Sjölund, Majvor Olofsson, Jan-Olof Olofsson och Berndt Lagerstedt. Fyra av dem gör sin första revy och Hans berättar att det det bubblar av vilja och energi i gruppen:
– Med nya aktörer har vi fått en nytändning, och det är ensemblens vilja och idé att vi ska ge oss ut på turné.

När vi kommer in på vad publiken har att vänta sig blir Hans mer hemlighetsfull:
– Det är en hemlighet, men publiken kommer fort att förstå när de slår sig ner i salongen, tillsvidare får de nöja sig med reyns titel: Jämtland Universums medelpunkt.

Urpremiären av föreställningen är på hemmaplan i Sikås och då ser Hans och de andra i revygänget frukten av alla timmar med manusskrivande, rekvisitaletande och övande.

Läs mer om när Sikåsrevyn kommer till Månsåsen, Vigge och Arvesund.

Tidigare reporter och fotograf.
E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an