Carola Nordqvist, kassör i den nya föreningen Arvesundsbygden Foto: Kent Livendahl

Arvesundsbygden!

Sammanslagning av föreningarna Arvesunds Bygdegårdsförening, Arvesunds Byalag och Häljesund-Kvitsle Idrottsförening är sedan en tid tillbaka ett faktum! Ordförande är Maria Carlsson.

En av de drivande i frågan har varit Carola Nordqvist på Hammarnäset. Carola berättar att meningen är att rationalisera och förenkla styrelsearbetet. Dessutom kan det i en sådan förening bli lite mer “driv” i framtiden för att utveckla arvesundsbygden. Att alla intresseinriktningar finns under samma tak kan också vara en fördel i en förhållandevis liten bygd. Viktigt inför 2013 då man har den traditionella hemvändarveckan v 29. Sommartid är det också mycket jobb med sommardanserna. Närmast nu i oktober arrangeras de från i fjol populära fredagskvällarna på Bygdegården som man kallar för “Fredagsmys”.

Styrelsemedlemmarna är hämtade från de gamla styrelserna med en tillsatt “neutral” ordförande, Maria Carlsson. Övriga är Carola Nordqvist kassör, Thomas Jansson sekreterare, Övriga ledamöter: Lars Jansson, Ola Bergqvist, Ingemar Eriksson och Marcus Claesson.

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se