Häng med på webben!

Sista numret av HallenPosten/321anMagasin har delats ut

Som tidigare meddelats på nyhetsplats i denna webbtidning har nu HallenPosten /321anMagasin gått i graven! Under två dagar har det sista numret delats ut!

Leif Andersson och Emelie Berg körde ut hälften och Anna Persson och Kent Livendahl den andra hälften idag, den 20 juni. Våra hjälpredor Gunnar Jansson, Agneta Staf och Aina Nilsson delade ut tidningen som vanligt i sina områden. Om allt  har fungerat så ska alla nu ha fått sina pappersexemplar. Tompa och Evy Dahl såg som vanligt till att de långväga prenumeranterna får sina exemplar via Posten.

Oerhört mycket jobb har lagts ned på att försöka hålla bygden vid liv med hjälp av en ”egen” lokaltidning under de 20 år den har funnits.

Men tiderna förändras och nu har styrelsen bestämt sig för att lägga ner prenumerationstidningen. Ersätts av DHIH, Det händer i Hallenbygden, ett gratisnummer som kommer ut vid behov. Nästa nummer kommer ut i augusti. Den som vill läsa om vad som har hänt och ska hända innan dess får gå in på www.321an.se . Ambitionen är att den ska uppdateras med nytt intressant material ofta. Den tidningen är också gratis att läsa.

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an