Det går inte alltid som man har tänkt sig!

Som ni förhoppningsvist sett så har jag haft i uppdrag att varje lördag lägga upp ett reportage om Storsjöodjuret, genom att intervjua ett nytt Storsjöodjursvittne varje vecka. Men detta uppdrag har inte gått riktigt som jag hade velat. Tanken var ju att intervjua en ny person/vecka i ett helt år. Det började med att jag inte ens fick ihop så jag kunde skriva en intervju i veckan i brist på vittnen. Sen har hoppen växt mellan vittnena, så nu ger jag tyvärr upp. Min känsla och uppfattning är att det verkar vara ett känsligt ämne. Genom att yttra sig kan folk tro att det bara är tokerier och att personen bivit knäpp. Men en syn är ju en syn och utan motbevis tycker inte jag folk ska spekulera så mycket. Men sedan om det varit ett Storsjöodjur eller en Mal eller något annat går kanske inte svara på.

Jag tycker hur som helst att detta varit en rolig grej och framförallt intressant. Jag personligen har aldrig sett något som liknat Storsjöodjuret men ändå tror jag nog att det kan finnas någonstans där nere på de djupaste vattnen i Storsjön. Hoppas att framtiden får utvisa vad som rör sig i vårt stora vatten.

Jag hoppas att få återkomma med ett nytt ämne där det inte råder brist på varken information eller villiga personer att intervjua.

Tack för mig så länge och tacka till er som delade med er!

Skribent, fotograf och allt-i-allo på 321an.se.
E-post: emelie@321an.se

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se