Björn Dahlfors avtackas av HBIS styrelse genom ordförande Maritha Dahlqvist Foto Kent Livendahl

321ans chefredaktör avtackas av Hallenbygden

Hallenbygden avtackade nyligen styrelseledamoten tillika 321ans chefredaktör Björn Dahlfors som nu lämnar oss för nya äventyr.

Björn har utvecklat 321an och ökat omvärldens intresse för vår tidning och därmed vår bygd. Tack vare Björns arbete har vi nu många besök på 321an.se och dessutom ökar även prenumeranterna på papperstidningen 321anMagasin.

Vi på redaktionen och i HBIS tackar Björn för sitt engagerade arbete att utveckla vår tidning och bygd och önskar honom lycka till i framtiden!

Intervju med Björn

Varför slutar du?
– Jag slutar eftersom att jag fått ett nytt jobb. Även om jag trivs bra i bygden och tycker att det har varit kul att jobba med 321an, och alla andra uppdrag jag haft som i mitt företag, så känner jag att det är dags för något nytt. Under en tid har jag sökt efter nya utmaningar och en riktigt inspirerande sådan ligger nu framför mig i och med mitt nya jobb.

Vart flyttar du?
– Vi flyttar till Bergslagen, mitt nya jobb finns i Örebro men vi kommer bo i en mindre by några mil utanför stan. Så just nu är det fullt upp med att göra klart de sista uppdragen i företaget och packa, första flyttlasset går efter årsskiftet.

Nu när du summerar dina år här dels som månsåsen-bo dels som chef för 321an vad vill du berätta då?
– Månsåsen är en fantastisk by, det enda som en kan klaga på är de bilister som i sin fartblindhet inte verkar se varken hastighetsskyltar, människor eller bebyggelse. Annars har det varit nästan fyra helt fantastiska år. Att vara redaktör för 321an har varit fantastiskt roligt, en har verkligen fått möjlighet att utforska bygden och alla fantastisk människor som lever och verkar här. Jag tar med mig många fina minnen från Månsåsen, tiden på 321an samt från styrelsearbetet i Månsåsens bygdegårdsförening och Hallenbygden i Samverkan.

 

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

 • Boksläpp på Gammalgården

  Här är boken för er som har ett intresse av släktforskning, byforskning eller bara är nyfiken på historia i Marby socken. Det är Kjell Arnlo, Monica Pettersson och Arne Wall […]

 • Park i Hallen

  Den planerade parken i Hallen som Årehus skulle varit klar med till sommaren är starkt försenad. Svårighet att få fram entreprenörer och material uppges ha satt käppar i hjulen, men […]

 • Åre bästa kommun i Jämtland-Härjedalen

  I sexton år har tidningen Fokus rankat Sveriges kommuner. Med över 360 faktorer i botten är det Sveriges mest ambitiösa jämförelse. Överst på årets prispall står Lomma, med Nacka och […]

 • Velvet Insane släpper ny singel den 11/6

  Nu på fredag 11/6 släpper Velvet Insane den 2a singel från kommande albumet ”Rock ’N’ Roll Glitter Suit”.  Velvet Insane är tillbaka med bandets andra singel och musikvideo ”Sound of […]

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an