321an söker redaktör och ideella medarbetare!

Vår redaktör och medarbetare Björn Dahlfors kommer att avsluta sitt uppdrag under december och nu söker vi efter hans efterträdare.

Du ska gilla att bevaka det som händer i byarna längs 321an. Du bör gilla att ta kontakt med människor och du ska känna dig bekväm med att skriva, fotografera och publicera innehåll på internet. Ett extra plus är om du gillar att redigera tidning, kommunicera i sociala medier och sälja annonser. Vi ställer inget krav på utbildning utan tror att rätt person kan sköta jobbet på ett utmärkt sätt. Främst handlar det om att vilja berätta om det som sker.

Styrelsen för Hallenbygden i Samverkan äger 321an och är de som kommer att vara uppdragsgivare, utöver det kommer du arbeta tillsammans med föreningens övriga personal och våra ideella skribenter.

Är du intresserad av ett extrajobb eller ett stående uppdrag i ditt företag så tveka inte att höra av dig. Det rör sig om cirka 10 timmar/vecka. Mejla frågor till info@321an.se eller ring till vår avgående redaktör Björn Dahlfors, 070-938 14 40.

Vi söker ideella skribenter

För att göra 321an ännu bättre vill vi bygga ut vårt nätverk av ideella skribenter och rapportörer. Vi söker dig som vill skriva referat och fotografera på möten, tillställningar och matcher.
Hör av dig till info@321an.se om du är intresserad.

E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

En kommentar till 321an söker redaktör och ideella medarbetare!

  1. 10 tim/vecka. Snacka om rätt antal timmar. Jag vill ju inte slita ihjäl mig.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se