Sune i fjällen spelas in i Åre

Nu är det klart att inspelningarna av nya filmen med Sune och hans fantastiska familj, SUNE I FJÄLLEN, kommer att ske i Åre och Jämtland. Detta sker i samarbete med SkiStar, Destinationsbolagen i Åre och Östersund samt Jämtland Härjedalen Turism.

Inspelningarna kommer att äga rum 10 mars – 17 april 2014.

Med ännu en succé i ryggen tar vi Sune vidare till svenska fjällen. Vi ser verkligen fram emot att filma i Åre och Jämtland. Den storslagna naturen med fjällen och vidderna kommer att berika SUNE I FJÄLLEN, säger producenterna Patrick Ryborn och Teresa Alldén.

Sune är en omtyckt och välkänd karaktär för många av våra gäster. Vi hoppas att filmen ska inspirera ännu fler att besöka den svenska fjällvärlden och upptäcka glädjen som en skiddag ger, säger Linda Wasell, SkiStar AB.

I sista filmen i Sune-trilogin, SUNE I FJÄLLEN, kommer vi självklart att få återse skådespelarna Morgan Alling, Anja Lundqvist, William Ringström, Julius Jimenez Hugson och Hanna Elfström Elffors som den härliga familjen Andersson.

Vi får även åter stifta bekantskap med skådespelarna Frida Hallgren, Julia Dufvenius, Erik Johansson, Kajsa Halldén, Feline Andersson och Kalle Westerdahl.

SUNE I FJÄLLEN kommer att ha biopremiär julen 2014!

Skribent, videoreporter, fotograf och allt-i-allo.
E-post: per@321an.se | Telefon: 070-535 65 20

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

En kommentar till Sune i fjällen spelas in i Åre

 1. Spännande! Såg att Ni kan behöva boende i trakten…..Har ett hus i Hårbörsta/Björnänge,15 km.öster om Duved,4 km öster om Åre.
  Huset är ett “vanligt” hus,ligger vid E14, vid ICAbjörnänge och Chokladfabriken.
  Hör gärna av er om ni är intresserade. Mvh Ingrid Nyberg

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

 • Bokcirkel på bibblan i Hallen

  En förmiddag i veckan som var, samlades sex glada kvinnor runt det runda bordet på biblioteket i Hallen för att diskutera boken de alla läst i den bokcirkel som anordnats. […]

 • Merit gästade SVT:s kulturprogram ”Sverige”

  Merit, från den ”lilla bondbyn Gärdsta”, som hon själv har uttryckt det, blev igår, den 15 februari 2020, intervjuad i kulturprogrammet ”Sverige”. Där fick vi bland annat veta att hon […]

 • Isvägen Sunne-Vällviken öppen

  Nu är isvägen mellan Sunne-Vällviken öppen för trafik upp till 2 ton. Nu slipper vi köra runt och kan glädjas åt isvägen istället. Men kör efter rekommendationerna så de slipper […]

 • Fjällprofilen Rickard Svedjesten blir ny VD i Bydalen

  Rickard Svedjesten tillträder den 1 februari som VD för Bydalens Wärdshus AB och fastighetsbolaget Snowlodge Sweden AB som bedriver kenferensverksamhet, restaurang, boende, skidskola, skiduthyrning, skidshop, stugservice och skotersafari. Rickard har […]