Nu är Åre kommuns nya hemsida för turister igång.

– Denna webbsida är unik. Den läser av var besökaren befinner sig och anpassar både budskap och produkter därefter – samtidigt som det går att boka och genomföra kortköp via mobiltelefonen, säger Magnus Ekelund, VD för Destination Fjällen Sverige AB. Den är helt enkelt totaldynamisk.

– Jag drar mig inte för att säga att detta är ett paradigmskifte för turistwebben. Det är klart att gästen vill ha budskapen anpassade efter var hon eller han är någonstans. Om man befinner sig i Storlien vill man ju läsa om krogar och upplevelser där, medan Bydalenbesökarna behöver få veta att de har fjällvärldens godaste kanelbullar inom räckhåll. Kring Åre by finns så mycket att göra att besökarna där behöver hjälp att sovra bland alla erbjudanden.

Arbetet med den digitala turistbyrån har pågått i 5 månader. Kerstin Örbo, chef för Åre turistbyrå, är nöjd med resultatet.

– Denna webbplats kompletterar kommunens fysiska turistbyråer på ett utmärkt sätt, säger hon. Jag ser fram emot att se hur den kommer att tas emot.

Ta en titt:
VISITARE.SE >>>

Skribent, videoreporter, fotograf och allt-i-allo.
E-post: per@321an.se | Telefon: 070-535 65 20

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se