Möt Hävvi och Fjöset i gastronomiskt magasin
Gastronomiska innovationer och en aktiv, hållbar livsstil är temat för det nya magasinet inom Gastronomy Jämtland Härjedalen. I det välfyllda magasinet på 144 sidor kan du bland annat möta Elaine Asp på Hävvi i Glen och duon Patrik Agerberg och Mikael Eriksson som driver Fjöset AB.
I magasinet kan du också läsa berättelser från andra lokala entusiaster som värnar om en kvalitativ livsstil där resurser nyttjas på ett sätt som inte äventyrar dem för kommande generationer. Härliga uteaktiviteter blandas med kreativ matlagning under bar himmel, baserad på de finaste råvarorna från skog, sjö och fjäll.
Detta, det fjärde numret i Gastronomy-serien, fokuserar på livsstilen i Jämtland Härjedalen och du får följa lokala entusiaster ut i naturen och ta del av deras berättelser om vad som gör det så speciellt att bo i Jämtland Härjedalen. Härliga uteaktiviteter blandas med kreativ matlagning och ett hållbart, modernt sätt att leva och driva verksamhet på.
– För oss är det en självklarhet röra sig fritt i naturen. Det är också en självklarhet att dricka färskt vatten från fjällbäcken vi passerar under löpturen, att fylla skafferiet med svamp och bär under hösten, fiska öring och jaga ripa utan att oroa oss för att råvarorna är förorenade. Något som är få förunnat. Ett smakprov på den livsstil vi har i Jämtland Härjedalen vill vi dela med oss av i det senaste numret av magasinet Gastronomy, säger Mårten Wikner, Jämtland Härjedalen Turism.
Källa: Jämtland Härjedalen Turism (JHT)

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.
Vad tycker du?