Unikt erbjudande till 321ans läsare!

Speciellt för 321ans läsare i samband med lanseringen av den nya hemsidan www.321an.se kan Åre Continental Inn erbjuda ett unikt pris på julbord med dans.

Julbord med dans: 395: – (ord. 495) julbord med dans inkl. 1 dygns logi: 795: – (ord. 995)

Artisterna är den 6 + 7 dec Pia Pihlgrens och den 13 + 14 dec Contrazt

Boka nu! Uppge kod ”321an” när du bokar!

321ans medborgarjournalistik
Varje dag händer det stora och små händelser här på vår sida av Storsjön. Det kan handla om bilder och en kort text från en bingokväll, en bridgeafton, en grupputflykt, stora kalas, revyer, fotbollsmatcher, nyheter och mycket annat. Ingen är för stort och inget är för smått för oss. Vi på 321an tror på medborgarjournalistik, alltså att skapa en tidning tillsammans med de som läser. Därför bjuder vi in alla som vill att skriva artiklar och lägga upp bilder, när artikeln kommit in till oss så läser vi den och publicerar den. Är det något i innehållet som är stötande eller framhäver en produkt eller person på ett otillbörligt sätt tar vi oss friheten att korrigera eller förkasta artikeln. När det sker kontaktar vi givetvis dig som skrivit och låter dig komma in med korrigeringar.

Åre Continental Inn
Att kombinera julbord med dans har varit en riktig succé och på hotell Åre Continental Inn har man kört detta koncept i flera år och det är framför allt norrmännen som gillar detta. Under fyra helger i november och december dukas ett digert julbord upp och när maten vilar i magen är det dags för dans till kända orkestrar. Kommande två helger är det Pia Pihlgrens och Contrazt som står på scenen.

Pia Pihlgrens från Värmland har varit i ropet i många år men gjorde efter ett långt uppehåll en comeback i fjol och är idag ett av Sveriges mest bokade dansband. Pia Pihlgrens spelar 6 och 7 december.

Contrazt är ett norskt band som ifjol fick den ärofyllda utmärkelsen ”Gullskoen” i kategorin Årets dansband. Även i år låg de med i toppstriden om den placeringen. Contrazt spelar 13 och 14 december.

Kökschefen Erik Esteby lagar både svenska och norska julbordsspecialteter. Det som skiljer ett svensk julbord från ett norskt är främst att norrmännen har mycket mer kötträtter med ex ribbe, medisterkake och köttekake. Det skiljer också i dryckesväg då norrmännen gärna byter ut det för svenskarna så populära julölen mot rödvin och dricker rödvin och snaps till julmaten.

Kajsa Rasmusson från Mårdsund jobbar med försäljning och marknadsföring på hotellet och berättar att det är mycket på gång inför vintersäsongen. – Just nu håller vi på att färdigställa totalrenoveringen av 20 hotellrum som verkligen har fått ett lyft. Vi har även målat om och lagt nytt golv i korridorer och hisshallar.

-Vi samarbetar även med Lasse Albertsson på JA Event som utgår med sina skoterturer direkt från hotellet. En rolig produkt som vi tillsammans med JA Event erbjuder våra konferensgäster är att de kan köra skoter från flygplasten till hotellet. Det är en garanterat uppskattad start på vistelsen
Boka in er bokning@areinn.se eller 0647-171 70 och uppge bokningskod ”321:an” när ni bokar för att få rabatten.

Det går givetvis bra att komma hit och bara njuta av musik och dans också! I matsalen och baren är det bland andra Erika Ekstrand från Ågårdarna och Linda Albertsson från Hallen som tar hand om er. Så ni kan känna er trygga!

Varmt välkomna! hälsar Kajsa

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

 • Boksläpp på Gammalgården

  Här är boken för er som har ett intresse av släktforskning, byforskning eller bara är nyfiken på historia i Marby socken. Det är Kjell Arnlo, Monica Pettersson och Arne Wall […]

 • Park i Hallen

  Den planerade parken i Hallen som Årehus skulle varit klar med till sommaren är starkt försenad. Svårighet att få fram entreprenörer och material uppges ha satt käppar i hjulen, men […]

 • Åre bästa kommun i Jämtland-Härjedalen

  I sexton år har tidningen Fokus rankat Sveriges kommuner. Med över 360 faktorer i botten är det Sveriges mest ambitiösa jämförelse. Överst på årets prispall står Lomma, med Nacka och […]

 • Velvet Insane släpper ny singel den 11/6

  Nu på fredag 11/6 släpper Velvet Insane den 2a singel från kommande albumet ”Rock ’N’ Roll Glitter Suit”.  Velvet Insane är tillbaka med bandets andra singel och musikvideo ”Sound of […]

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an