Jenny Sunding, privat bild

Jenny skriver i nya 321an!

Jenny Sunding bördig från Mårdsund kommer att skriva i ”nya” 321an, papperstidning.

Jenny bor numer i Solna och är frilansjournalist och personlig tränare. Hennes specialområden är träning, kost och hälsa. Och hon vet vad hon skriver om och hur man skriver; vad sägs om denna utbildning, magisterexamen i journalistik vid Uppsala universitet, idrottsvetenskap vid Brunel University i London. Förutom denna grundutbildning har Jenny byggt på med ett flertal andra kurser inom träning och kost. Hennes vardag består alltså av att skriva eller träna andra. Under den tid som blir över lever Jenny som hon lär; hon tränar. Tre Stockholm Marathon har hon genomfört med en riktigt bra bästa tid: 3.31.18! Sommaren 2012 sprang hon och brorsan ett tvådagarslopp i Björkliden. Då kanske ni förstår att det gäller att springa bland fjäll och bergstoppar. Ja, är man jämtlänning så är man. Under 2014 är löparplanen att genomföra Fjällmaraton Bydalsfjällen och ytterligare ett Stockholm Marathon.

Den första tidningen i det nya snittet kommer ut i februari 2014. Gissa vad det numret har för tema? Just det ”hälsa, kost och motion”.

Nya papperstidningen 321an nu helt i färg!
Även pappersupplagan kommer att förändras under nästa år (2014). Hela tidningen kommer nu att tryckas i färg. Den kommer ut sex gånger per år med samma prenumerationspris som tidigare. Även till den bjuder vi in hugade skribenter. Du kan skriva om det du brinner för eller vill. I nuläget kan vi inte erbjuda mer än rimliga kostnadsersättningar och en tidningsprenumeration i lön. Första numret kommer ut i februari och har som tema hälsa, kost och motion. Naturligtvis ligger det även nära till hands med vintersport denna OS-månad. Vinter-OS i ryska SOCHI 7-23 februari.

321an är en tidning som knyter ihop alla samhällen och byar längs med väg 321!
Kent Livendahl

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se