Vi åkte förbi ljusprydda hus under vår tidningsutdelning. Foto: Kent Livendahl

321ans julhälsningar ute

Idag, 19 december, har Anna och jag delat ut tidningarna på vår sträcka.

Nu är julnumret utdelat i närområdet och i vissa fall är tidningarna ivägskickade med Posten. Hoppas att de kommer fram före julafton. Posten har lovat att de ska jobba på lördag för att allt ska vara utdelat före jul. Du som kollar på vår nätupplaga kan se vilka företag som har köpt en plats för att hälsa sina kunder en God Jul. I papperstidningen finns också en hel del privata julhälsningar. Tidningen finns att köpa på Allhuset, Karl Ors Bua och Allshoppen för dig som inte prenumererar.

De företag som har en hemsida och har köpt en julhälsning på 321an.se når man enkelt genom att bara klicka på julannonsen.

Längst upp till höger finns även en loggjulhälsning med en ny jullåt varje dag. Klicka på rubriken så kan du lyssna på julmusik och se vilka företag som har köpt plats för sin logga där. Medan låten spelas bläddrar loggorna förbi.

Vädret under utdelningen var inte det bästa utan ibland kom det en ordentlig snöby. En stackars bilist missbedömde det mesta och hamnade i diket. Se bilden nedan.

dikeskorning

Skribent, fotograf
Telefon: 073-1821388

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se