Tjuvar härjar i området!

Tjuvarna härjar i oförminskad takt i våra trakter. I Bydalen är de fortfarande inriktade på extraljus. Läs vad som har hänt på sistone!

Vi publicerar det som har kommit till polisens kännedom genom ”vår” polis Agneta Brovinius. Läs noga och kontrollera om du vet något av det som Agneta berättar om den senaste tidens stölder. Tipsa i så fall polisen dygnet runt på telefon 114 14. Och håll ögonen öppna!

BROTT LÄNGS LV 321
I Bydalen verkar extraljustjuvar. Det har åter igen stulits extraljus från två bilar. Detta har skett natten mellan den 26 och 27 mars.

I Skallböle har man inne på en gård stulit fyra sommarhjul med aluminiumfälg. Detta har skett mellan den 28 och 29 mars.

Även i Storåsen, Hallen, har man stulit sammanlagt 8 sommardäck med aluminiumfälg. Detta har skett mellan den 1 januari och 29 mars.

Två skogsmaskiner har haft besök av dieseltjuvar. En skedde i Myckelåsen och en i Svedjebodarna. Båda dessa hade besök helgen den 25 till 28 mars.

Den 26 mars stals ett par slalomskidor i Bydalen.

Fler gasolflaskor har stulits från husvagnar i Gräftåvallen.

Natten mellan den 14 och 15 mars försökte någon att bryta upp dieselpumpen på den obemannade Preemmacken i Oviken.

Någon har under våren dumpat avfall och kadaver i Klockarbacken i Oviken.

Natten mellan den 31 mars och 1 april gjorde man inbrott i Sveaskogs förråd i Svenstavik. Det är oklart om något har stulits.

I Skanderåsen har man gjort två inbrott i två fritidshus och stulit bland annat högtalare och förstärkare. Detta ska ha skett någon gång mellan den 29 mars och 3 april.

Agneta Brovinius

E-post: info@321an.se | Telefon: 0643-30 000

Gillade du denna artikeln?
Stöd gärna 321an.se genom att bli månadssponsor eller genom att Swisha valfri summa till 123 311 38 18.

Vad tycker du?
Senaste nyheterna på 321an.se

 • Boksläpp på Gammalgården

  Här är boken för er som har ett intresse av släktforskning, byforskning eller bara är nyfiken på historia i Marby socken. Det är Kjell Arnlo, Monica Pettersson och Arne Wall […]

 • Park i Hallen

  Den planerade parken i Hallen som Årehus skulle varit klar med till sommaren är starkt försenad. Svårighet att få fram entreprenörer och material uppges ha satt käppar i hjulen, men […]

 • Åre bästa kommun i Jämtland-Härjedalen

  I sexton år har tidningen Fokus rankat Sveriges kommuner. Med över 360 faktorer i botten är det Sveriges mest ambitiösa jämförelse. Överst på årets prispall står Lomma, med Nacka och […]

 • Velvet Insane släpper ny singel den 11/6

  Nu på fredag 11/6 släpper Velvet Insane den 2a singel från kommande albumet ”Rock ’N’ Roll Glitter Suit”.  Velvet Insane är tillbaka med bandets andra singel och musikvideo ”Sound of […]

Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an
Annonsera på 321an